Zoekt u vacature jurist? Dan bent u bij T&P Legal aan het juiste adres. Dit is een legal recruitment bureau van advocaten en juristen. Het gaat om vaste legal functies en tijdelijke posities in de top van het internationale bedrijfsleven, advocatie en bij grote overheidsorganisaties. 

Het bedrijf bemiddeld in heel Nederland op elk rechtsgebied, behalve het strafrecht. Daarnaast ook op alle niveaus, denk aan: junior, medior en senior Legal Counsel, Account Manager Legal, Trust Officer, Corporate Secretary, Advocaat en Compliance Officer. Maar ook diverse eindverantwoordelijke posities:

  • Head of Legal
  • Manager Compliance
  • Director
  • General Counsel

Dit wordt gedaan op basis van een executive search, werving en selectie en interim.

Vacature jurist

Het is mogelijk om een vacature te laten invullen door T&P Legal. Mocht u hier interesse in hebben, dan kan er vrijblijvend contact worden opgenomen. Het bedrijf biedt diverse vacature jurist aan. Er kan een benadering overwogen worden wanneer de beschrijving van de vacature jurist bij iemand past. Er kan ook worden gekozen voor een nieuwe aanpak, waarbij de kandidaat door de werkgever gevonden wordt.

Zo is T&P Legal al tien jaar actief als niche bemiddelaar voor ervaren advocaten en juristen. Het bedrijf heeft veel ambitieuze professionals geholpen aan een vervolgstap in de carrière. Daarnaast kent het bedrijf de markt als geen ander, daarnaast weet de markt het bedrijf ook goed te vinden. Dit zorgt er voor dat er veel soorten vacature jurist te vinden zijn. 

De aangeboden vacature jurist maakt dat u aan de slag kan in een functie als bedrijfsjurist. Het is ook mogelijk om voor langere tijd bij de organisatie aan de slag te kunnen. Bij T&P Legal kan iemand de juiste vacature jurist vinden. Voor de vacature jurist wordt een breed netwerk van zoekende advocaten en juristen gebruikt voor het vinden van een goede match. De vacature jurist zijn te vinden door het brede netwerk dat het bedrijf heeft opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat er voor iedereen de juiste vacature jurist te vinden is.

Dus voor iedereen die opzoek is naar de juiste vacature jurist, neem contact op met T&P Legal.

Werkzaamheden

Het bedrijf helpt in de zoektocht naar een ervaren en gedreven jurist. Het bedrijf gelooft van een jurist of advocaat meer dan alleen een goed CV met goede ervaring moet brengen. Het gedrag en de vaardigheden zijn namelijk net zo belangrijk. Er wordt gebruik gemaakt van een onderscheidende methode om er voor te zorgen dat er inhoudelijk en persoonlijk een klik is tussen de jurist en het bedrijf.

Het bedrijf gelooft dus dat er naar meer dan alleen kennis en ervaring gekeken moet worden bij het selecteren van de juiste kandidaat. Wanneer de organisatie toekomstbestendig wil zijn dan is het belangrijk dat de medewerker in staat is om adequaat te reageren op de veranderingen. Dit zorgt ervoor dat deze medewerker waarde kan toevoegen aan de organisatie.

Daarnaast werkt T&P Legal met een selectieve groep professionals, dit zijn goede ervaren juristen. Deze groep professionals beschikt over aantoonbare expertise en beschikken over het gedrag en de vaardigheden die bij de moderne, ondernemende interim jurist horen. Het gaat hierbij om pro-actieve personen met aanpassingsvermogen, snel schakelen en het durven nemen van beslissingen.

Lees meer…