Onlangs heeft onze oudste dochter een feest bij ons thuis gehouden zonder dat wij het wisten. Wij hadden het ook allemaal niet hoeven weten, ware het niet dat er een royale pot koffie over ons bankstel is gevallen waardoor er een heel grote vlek in ons bankstel is komen te zitten. Ze hebben geprobeerd om deze vlek snel weg te poetsen, maar van dit wegpoetsen kwam weinig terecht en het werd dan ook eerder uitpoetsen. Vandaar dat wij het dus ook meteen in de gaten hadden dat er iets in ons huis gedaan was waar wij niet van op de hoogte waren want onze dochter drinkt namelijk zelf geen koffie. Wij waren erg kwaad op haar, maar wij waren vooral ongerust over het feit dat wij onze bank misschien wel weg zouden moeten gooien. Daar hadden wij helemaal geen zin in omdat wij onze bank heel erg mooi vinden. Wij hebben daarom gekeken of wij iemand konden vinden die ons kon helpen met de meubelreiniging. Wanneer wij iemand in de arm konden nemen die ons met de meubelreiniging kon helpen, zou dat voor ons heel erg prettig kunnen zijn. Wij wisten niet goed waar wij iemand konden vinden die ons kon helpen met de meubelreiniging en vandaar dat wij zijn gaan kijken naar mogelijkheden om een specialist te vinden via het internet. Wij hebben even gekeken waar wij het beste om hulp konden aankloppen en zo kwamen wij al heel snel terecht bij de mensen van Cincocleaning.com Deze site maakte meteen een hele goede indruk op ons omdat wij zagen dat zij heel veel mogelijkheden bieden wanneer het gaat over meubelreiniging. Wij wilden graag met mensen in zee gaan die ons goed konden helpen en vandaar dat wij het prettig vonden om even van een van de mensen van dit bedrijf te horen wat zij precies op het gebied van meubelreiniging voor ons konden doen. Wij kregen een heel vriendelijke medewerker aan de lijn die ons heel goed heeft uitgelegd wat de mogelijkheden waren. Dat was voor ons heel prettig om te horen want zo konden wij meteen concluderen dat wij deze meubelreiniging nodig hadden. 

Hier betaal je niet veel voor je meubelreiniging

Toen wij eenmaal hadden gehoord wat dit bedrijf voor ons kon doen op het gebied van de meubelreiniging, hebben wij meteen naar de prijzen gevraagd die men voor de meubelreiniging vraagt. Wij waren aangenaam verrast toen wij hoorden dat deze tarieven heel laag lagen. Dat was alles waar wij naar op zoek waren en wij hebben dan ook meteen een afspraak gemaakt. 

Onze bank is weer als nieuw

Inmiddels hebben wij onze bank onder handen laten nemen en dat is ons heel erg goed bevallen. Wij hebben hier heel goede zaken kunnen doen en wij zijn dan ook heel erg tevreden. Kortom:

  • Onze bank is heel mooi schoon gemaakt
  • Wij zijn heel snel door dit bedrijf geholpen 
  • Wij raden dit bedrijf aan iedereen van harte aan 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van Cincocleaning.com. U zult zien dat dit bedrijf heel veel mogelijkheden biedt.