Ons bedrijf maakte jarenlang gebruik van een schoonmaakbedrijf in Amsterdam en wij meenden altijd dat zij ons voor een zeer scherpe prijs hielpen dus wij hebben daarna nooit meer gekeken naar andere opties. Toen wij een nieuwe manager kregen, viel het hem meteen op dat wij wel erg veel betaalden voor het schoonmaakbedrijf in Amsterdam dat wij altijd inhuurden. Hij zag ook dat wij aanzienlijk veel kosten konden besparen wanneer wij een ander schoonmaakbedrijf in Amsterdam zouden inhuren. Vandaar dat wij het contract met dit oude bedrijf hebben opgezegd en zijn gaan kijken waar wij een ander goed schoonmaakbedrijf in Amsterdam konden vinden. Dat was eenvoudiger gezegd dan gedaan. Je kunt namelijk heel veel verschillende bedrijven vinden in Amsterdam, maar deze bieden niet de kwaliteit die wij graag wilden. Vandaar dat wij uiteindelijk heel blij waren dat wij op de site van iemand.nl terecht waren gekomen. Wij werden op deze site gewezen door een van de mensen die bij ons werkt. Zij maakte namelijk al jaren gebruik van de mensen van iemand.nl en zij wist dat zij ook voor bedrijven beschikbaar waren. Wij hebben daarom snel even gekeken naar de mogelijkheden die men hier bood om ons kantoor schoon te houden. Wij waren aangenaam verrast toen wij hoorden welke tarieven men hier hanteerde, deze waren namelijk veel lager dan waar wij op gehoopt hadden.

Dit schoonmaakbedrijf in Amsterdam is zeer voordelig

Toen wij eenmaal met de mensen van dit schoonmaakbedrijf in Amsterdam in gesprek gingen, hebben wij te horen gekregen dat zij ons graag wilden helpen. Zij konden veel voor ons betekenen en wij konden ook heel flexibel gebruik maken van hun diensten. Als wij bijvoorbeeld een keer meer mensen nodig hadden, dan was het mogelijk om extra krachten bij dit schoonmaakbedrijf in Amsterdam in te schakelen. Dit hoefden zij niet maanden van tevoren al te weten. Ook konden wij met dit schoonmaakbedrijf in Amsterdam heel goede prijzen afspreken. Dat zorgde er bij ons voor dat wij niet alleen vaker een ploeg schoonmakers over de vloer konden hebben, maar ook dat zij ons voor minder geld konden helpen dan het bedrag dat wij altijd aan het vorige schoonmaakbedrijf in Amsterdam moesten betalen. Wij sloegen daarmee dus twee vliegen in een klap en wij zijn daarom blij dat wij zijn overgestapt naar de mensen van iemand. Deze mensen zijn zeer goed in hun vak en wij hebben daarom ook nog nooit een klacht over dit bedrijf gehad.

Wij hopen nog lang met deze mensen te mogen samenwerken

Zoals u waarschijnlijk al tussen de regels door gelezen heeft, zijn wij heel erg tevreden over dit bedrijf. Wij kunnen hen altijd op het laatste moment inschakelen als dat nodig is en wij krijgen altijd mensen over de vloer die zeer goed zijn in hun vak. Wij kunnen dan ook stellen dat:

  • wij heel tevreden zijn over dit bedrijf
  • wij hopen nog heel lang met deze mensen te mogen samenwerken
  • wij merken dat ons kantoor heel veel schoner is

Kijk ook even op iemand.nl voor meer informatie over dit bedrijf.