Voor veel producenten van ingeblikte producten is een felsmachine zeer belangrijk. Met deze machine kunt u namelijk een goed gesloten conservenblik creëren, die ervoor zorgt dat uw producten luchtdicht en vochtdicht worden verpakt. Een felsmachine zorgt ervoor dat het blik of een ander dun metalen materiaal in elkaar gevouwen wordt. Hierdoor ontstaat een sterke verbinding die geschikt is om allerlei producten te kunnen bevatten.

  • Groenten
  • Fruit
  • Soepen
  • Sauzen

Eigenlijk alle levensmiddelen, maar ook non-food artikelen, die in blikken bewaard worden komen in aanraking met een felsmachine.

U kunt niet zonder een goede felsmachine

André de la Porte Packaging is als specialist op het gebied van verpakkingen de uitgewezen leverancier voor uw felsmachine. Het is belangrijk dat u een machine zoals deze bij een echte specialist aanschaft, omdat een felsmachine altijd goed moet kunnen functioneren, zeker wanneer u grote hoeveelheden ingeblikte producten produceert. U besteed het verpakken uiteraard niet uit, maar houdt dit proces het liefst in eigen beheer. Zo kunt u kwaliteit garanderen en weet u zeker dat al uw producten op de juiste manier via de felsmachine worden verpakt. Op adlppack.com vindt u veel informatie over de felsmachine en andere apparaten en machines die u voor het verpakken van uw goederen kunt gebruiken. André de la Porte Packaging is dan ook een leverancier die garant staat voor kwalitatief goede en efficiënte machines voor al uw inpakwerk. Wanneer u een felsmachine bij deze organisatie aanschaft dan mag u ervan uit gaan dat het een zeer goede machine is die door zeer veel bedrijven worden gebruikt. Een felsmachine moet robuust zijn en een grote capaciteit aankunnen. Het is een behoorlijke investering om speciale machines aan te schaffen voor elke producent, ongeacht of het om een felsmachine gaat of om bijvoorbeeld producten in flessen te verpakken. André de la Porte Packaging heeft van het verpakken van goederen dan ook een vak gemaakt en het interessante hieraan is dat u niet per definitie altijd een nieuwe machine hoeft aan te schaffen. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om te felsen met gebruikte machines die nog zeer goed dienst kunnen doen. Zeker wanneer u tijdelijk extra capaciteit nodig heeft is  het inzetten van een gebruikte machine een zeer goed alternatief om toch de kosten beperkt te houden. Daarnaast heeft u vaak de keuze uit verschillende machines en wat dat betreft is het aan te raden om contact op te nemen met André de la Porte Packaging om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn.

De producten en diensten van André de la Porte Packaging

Inblikken van producten als levensmiddelen kan door de professionele machines van André de la Porte Packaging eenvoudig worden gedaan. Maar dat is lang niet het enige dat deze specialist in verpakken voor u kan betekenen. Zo kunt u hier ook terecht voor afvulmachines, etiketteermachines, transportbanen en -systemen en zelfs eindverpakkingsmachines. U kunt daarmee voor elke fase in uw productieproces, waarbij een product verpakt moet worden, een geschikte machine vinden bij deze leverancier. Het is in veel gevallen mogelijk om te kiezen tussen handmatige, semiautomatische en volledig automatische machines. In sommige gevallen, zoals bij de afvulmachines, zijn er zelfs maatproducten leverbaar en ook voor andere verpakkingsmachines is het slim om ook te ontdekken welke opties er zijn bij de gebruikte machines. Neemt u gerust contact op met André de la Porte Packaging en stel hen uw vraag. Er wordt graag met u meegedacht naar het vinden van een passende oplossing, ongeacht of het voor een vaste plaatsing van een machine is of voor tijdelijk extra capaciteit. André de la Porte packaging is daarmee uw partner op het gebied van verpakkingsmachines.