Sinds wij kinderen hebben, merken wij dat ons huis eigenlijk te klein is voor een gezin van vijf mensen. Toen de kinderen nog klein waren, was dit niet een groot probleem, maar nu zij opgroeien merken wij dat er toch te weinig ruimte voor iedereen is om lekker zichzelf te kunnen zijn. Wij hebben daarom besloten dat wij een nieuwe woning wilden gaan kopen. Wij wilden daarom graag weten of er nog huizen te koop in Werkendam stonden. Wij komen oorspronkelijk uit deze regio en wij wilden hier graag weer naartoe gaan. Vandaar dat wij gekeken hebben of er mooie huizen te koop in Werkendam stonden omdat wij al een tijdje niet meer in deze plaats waren geweest waardoor wij niet wisten of er nog mooie panden te koop stonden. Wij hadden niet heel veel eisen, enkel dat er volop ruimte was omdat wij graag ruim wilden wonen. Wij hebben toen op het internet gekeken of er nog huizen te koop in Werkendam stonden en toen kwamen wij terecht op de site van hofstedemakelaardij. Deze site sprak ons heel erg aan omdat je hier heel kunt zien wat er aan huizen te koop in Werkendam staat. Je kunt met een paar klikken op je muis aangeven waar je naar op zoek bent en dus konden wij op ons gemak door het aanbod bladeren.

Er staan heel veel huizen te koop in Werkendam!

Als je eenmaal naar hofstedemakelaardij.nl bent gaan kijken, zul je zien dat er heel veel huizen te koop in Werkendam staan. Het maakt niet uit wat je budget is, je kunt hier terecht voor zowel kleine huizen alsook voor grote huizen. Wij wilden graag een huis dat een beetje betaalbaar was, maar waar wij ook veel ruimte zouden hebben. Wij zagen een aantal huizen te koop in Werkendam staan die aan onze eisen voldeden. Wij hebben toen contact opgenomen met de makelaar omdat wij graag een keer een bezichtiging wilden doen. Als wij het huis even met eigen ogen konden zien, konden wij kijken hoe de woningen er aan toe waren en of er nog verbouwd moest worden. Wij kregen te horen dat wij al op heel korte termijn een keer langs konden komen. Wij hebben daarom meteen een afspraak ingepland. Op de dag van de bezichtiging stond de makelaar voor ons klaar en hebben wij een rondje door het huis gedaan. Dit huis was echt prachtig en wij hebben diezelfde dag dan ook nog een bod uitgebracht.

Wij hebben een prachtige woning gekocht

Wij zijn blij dat wij met de mensen van dit makelaarskantoor in zee zijn gegaan want zij hebben ons aan een heel goede woning geholpen. Mocht u ook willen weten of er nog huizen te koop in Werkendam staan, dan kunt u ook even naar hun site komen kijken. Ik kan u zeggen dat:

  • wij hier heel veel mogelijkheden kregen aangeboden
  • de makelaar ons heel goed geholpen heeft
  • wij maar weinig makelaarskosten hoefden te betalen

Wij wonen nu al geruime tijd in ons nieuwe huis en dat bevalt ons heel erg goed. De woning is prachtig en we zijn zeer te spreken over de begeleiding die we hebben gehad en de vragen die we gedurende het gehele proces konden stellen. Top service en een heel goed gevoel aan dit proces overgehouden. Dikke aanrader dus!