Toen ik vorig jaar naar mezelf in de spiegel keek, vond ik het heel vervelend om te merken dat ik er voor mijn leeftijd nog altijd heel goed uitzie, maar dat ik heel scheve tanden had. Ik heb vroeger namelijk nooit een beugel kunnen hebben omdat dit bij ons niet heel gebruikelijk was. Ook hadden mijn ouders geen geld voor een beugel en daarom heb ik dus nooit iets aan mijn tanden kunnen laten doen. Tegenwoordig zie je eigenlijk nooit meer scheve tanden en vandaar dat ik ben gaan kijken of ik ook nog iets aan mijn tanden kon laten doen. Ik ben daarom gaan zoeken naar een goede orthodontist in Hengelo. Als ik een goede orthodontist in Hengelo zou kunnen vinden, dan zou ik daar graag een keer langs willen gaan om te bekijken wat deze mensen voor mij zouden kunnen doen. Ik had namelijk al snel in de gaten dat wanneer ik iets aan mijn tanden wilde laten doen, ik een beugel bij een orthodontist in Hengelo zou moeten nemen. Ik heb gekeken waar ik een specialist kon vinden en ik heb ook diverse mensen in mijn omgeving gevraagd naar mogelijkheden die er waren om een orthodontist in Hengelo te vinden. Allemaal kwamen ze met het advies om een keer naar de site van orthoeuregio.nl te gaan omdat je hier namelijk heel veel interessante mogelijkheden kunt vinden. Ik heb deze site daarom even goed doorgenomen en hoe meer ik over deze praktijk las, hoe meer ik ervan overtuigd was dat ik graag een afspraak wilde maken met deze orthodontist in Hengelo. Ik vond het prettig om te merken dat ik meteen langs kon komen bij deze orthodontist in Hengelo en ik kan u zeggen dat ik inmiddels een beugel aangemeten heb gekregen. Ik ben daar erg blij mee want ik weet nu zeker dat ik eindelijk iets aan mijn tanden kan laten doen. Ik denk dat ik nog een paar maanden nodig heb en dan kan ik deze orthodontist uit Hengelo de beugel laten verwijderen. Ik weet bijna zeker dat ik dan heel mooie tanden zal hebben. 

Deze orthodontist in Hengelo heeft heel goed werk geleverd

Ik vond het prettig om door deze orthodontist in Hengelo te worden geholpen. Ik heb het nooit zo op tandartsen, maar hier voelde ik mij heel erg op mijn gemak. Ik kreeg alle opties uitgelegd en ik vond het fijn om voor een zo’n onzichtbaar mogelijke beugel te kiezen. Deze heb ik aangemeten gekregen en ik merk dat mijn tanden al heel snel in een andere stand gingen staan. Ik ben daarom heel benieuwd naar het eindresultaat. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u ook graag onder behandeling willen gaan bij deze orthodontist in Hengelo, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van deze praktijk te gaan kijken 
  • Te lezen wat u hier allemaal aan mogelijkheden aangeboden krijgt
  • Vandaag nog een afspraak te maken met deze mensen 

Ik ben blij dat ik de stap gemaakt heb om iets aan mijn tanden te laten doen want daarmee los ik een oud probleem professioneel op. 

https://www.orthoeuregio.nl/