Bij ons in het cafe hebben we al sinds jaar een dag een open bar. Dat houdt niet in dat wij mensen gratis drank aanbieden, maar dat wij zo transparant mogelijk willen werken. Het is voor de gasten namelijk leuk om te zien wat wij allemaal doen achter de bar en vandaar dat wij al onze kasten ook van glas hebben voorzien. Omdat wij alles transparant wilden hebben, hebben wij onlangs gezocht naar een koelkast met een glazen deur. Wanneer je namelijk een koelkast met een glazen deur koopt, kun je er zeker van zijn dat je iets bijzonders en iets moois in huis haalt. Bovendien is een koelkast met een glazen deur handig omdat het ervoor zorgt dat de mensen kunnen zien wat er in de koelkast ligt omdat het hier gaat over een koelkast met een glazen deur. Wanneer je dan ziet dat er een heerlijk biertje op je ligt te wachten in de koelkast met de glazen deur, dan is de kans veel groter dat je een bestelling plaatst. Genoeg reden dus om een keer te kijken waar wij een goede koelkast met glazen deur konden vinden. Wij hebben lang op het internet moeten zoeken omdat het niet eenvoudig is om een koelkast met een glazen deur te vinden. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een bedrijf te vinden dat in dergelijke apparatuur handelde. Ook wilden wij niet zomaar in zee gaan met de eerste de beste aanbieder omdat wij er zeker van wilden zijn dat wij een goede deal konden sluiten. Bovendien zochten wij een koelkast met een glazen deur van redelijk formaat omdat wij een groot cafe hebben en wij wilden dus een flinke voorraad aan kunnen leggen. Wij zijn daarom op het internet gaan zoeken en toen zijn wij uiteindelijk terecht weten te komen bij de mensen van veld.nl. Dit bedrijf had een heel mooie  koelkast met glazen deur in de aanbieding en wij hebben deze dan ook met heel veel interesse bekeken. Wij hadden al snel in de gaten dat wij hier ook nog eens een heel goede deal konden sluiten dus wij hebben meteen even gekeken hoe wij hier een bestelling konden plaatsen. 

Deze koelkast met glazen deur is perfect

Wij hebben gekeken hoe wij een koelkast met glazen deur via dit bedrijf konden bestellen en wij hebben gezien dat het heel eenvoudig was om via de site een bestelling door te geven. Dat was ideaal om te merken en wij zijn dan ook meteen overgegaan tot het doen van zaken. Wij kregen te horen dat wij onze koelkast met glazen deur al heel snel konden verwachten en dat was precies waar wij op gehoopt hadden. 

Wij hebben een topaankoop gedaan

Wij zijn blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan want wij hebben hier voor een goede prijs een fantastisch product kunnen kopen. Kortom:

  • Wij zijn zeer te spreken over dit bedrijf
  • Wij zijn hier voor een heel goede prijs geholpen 
  • Wij hebben onze koelkast heel snel ontvangen 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van veld.