Toen wij vorige maand na onze vakantie weer thuis kwamen, zagen wij dat onze douche een schimmel had ontwikkeld die alles zwart aan het maken was. Dat was natuurlijk niet iets waar wij op zaten te wachten en wij hebben de boel daarom ook meteen flink gelucht. Wij wilden er namelijk zeker van zijn dat de smerige lucht uit de doucheruimte zou worden geventileerd. Wij hebben vervolgens een emmer met zeep gepakt en wij hebben de wanden goed schoongemaakt. Op een gegeven moment zagen wij bijna niets meer van de schimmel, behalve op de kitranden. Het was voor ons dan ook meteen duidelijk dat wij de kitranden vervangen moesten. Wij hebben daarom zelf een mesje gepakt en wij hebben bekeken hoe wij deze kitranden vervangen konden. Dat was echter weinig succesvol omdat wij geen enkele ervaring hebben met kitranden vervangen en daarom ook niet goed weten hoe wij dit moeten aanpakken. Ik heb toen voorgesteld om een expert in te schakelen voor het kitranden vervangen. Ik wilde namelijk wel dat de kitranden vervangen werden op een manier die ook goed en mooi was. Je ziet soms kitranden die zo lelijk zijn dat het de hele aanblik van de douche verpest. Dat wilde ik voorkomen en vandaar dat ik gekeken heb waar ik iemand kon vinden die voor ons de kitranden vervangen kon. Wij kwamen terecht op de site van KitwerkenNederland. Toen wij op deze site kwamen kijken, hadden wij meteen in de gaten dat als wij hier niet iemand konden vinden die voor ons de kitranden vervangen kon, dan zouden wij deze persoon nergens kunnen vinden. Wij hebben daarom even contact opgenomen met deze mensen om te horen of zij ons van dienst konden zijn. Wij werden heel vriendelijk te woord gestaan en wij kregen te horen dat zij veel voor ons konden betekenen.

Deze vaklieden kwamen meteen voor het kitranden vervangen

Toen wij hadden uitgelegd wat ons probleem was, kwamen de mensen van dit bedrijf meteen tot de conclusie dat de kitranden vervangen de enige juiste aanpak zou zijn. Het was namelijk belangrijk dat de schimmel helemaal verwijderd zou worden. Het kan zijn dat deze zich in de kit heeft genesteld en dan gaat deze schimmel zich vroeg of laat weer verspreiden. Dat is natuurlijk niet iets wat je moet willen en daarom moet je zo snel mogelijk je kitranden vervangen laten. Wij hebben deze mensen dan ook gevraagd of zij op korte termijn langs zouden kunnen komen en dat was geen probleem voor hen. Twee dagen later stonden ze al bij ons op de stoep en wij hebben hen het probleem laten zien. Zij hadden heel handige apparatuur bij zich om de kit te verwijderen en ze konden ook heel snel weer nieuwe kit aanbrengen. Wij kregen toen het advies om een dag niet te douchen. Dat was voor ons geen probleem. Na twee dagen hebben wij weer een douche genomen en wij merkten dat de kit heel goed was opgedroogd. Wij waren zeer tevreden over het resultaat.

Wij zijn dit bedrijf erg dankbaar

Wij zijn blij dat wij dit bedrijf hebben ingeschakeld. Onze kitranden zien er weer heel goed uit en onze schimmel is totaal uit onze douche verbannen. Kortom:

  • wij zijn dit bedrijf zeer dankbaar voor de geleverde service
  • wij kunnen weer veel jaren vooruit met onze kitrandjes
  • wij zijn voor een heel goede prijs geholpen

Kijk voor meer informatie op KitwerkenNederland.nl. Hier kunt u een afspraak met dit bedrijf inplannen wanneer u ook graag door hen geholpen wilt worden.