Als u onze woonkamer van een paar maanden geleden vergelijkt met hoe die er momenteel uitziet, dan zult u uw ogen niet kunnen geloven. Wij hebben de laatste maanden namelijk hard gewerkt om ervoor te zorgen dat deze woonkamer weer een moderne uitstraling kreeg. Wij hadden voor het laatst iets aan onze woonkamer gedaan toen onze kinderen bijna geboren zouden worden. Als u nagaat dat deze kinderen nu alweer een paar jaar op zichzelf wonen, dan kunt u waarschijnlijk wel bedenken dat onze kamer nogal gedateerd was. Wij vonden het dan ook de hoogste tijd om iets aan deze kamer te veranderen. Het probleem was echter dat wij niet heel veel geld hadden om deze klus aan te pakken. Vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar betaalbare mogelijkheden om van onze kamer iets bijzonders te maken. U moet weten dat wij goed zijn in het vinden van betaalbare producten. Zo hebben wij goede verf kunnen kopen en daarmee onze kamer opnieuw geverfd. Omdat wij graag een eyecatcher in onze kamer wilden, leek het ons leuk om muurstickers voor in de woonkamer te kopen. Wij hadden dit een keer voorbij zien komen in een woonprogramma en wij vonden dit meteen heel erg interessant. Wij wisten echter niet waar wij muurstickers voor in de woonkamer konden kopen en vandaar dat wij een zoektocht zijn begonnen naar een site waar wij mooie muurstickers voor in de woonkamer konden bestellen. Wanneer je eenmaal op zoek gaat naar muurstickers voor in de woonkamer, zul je merken dat je deze echt overal kunt kopen, maar dat de kwaliteit van deze muurstickers voor in de woonkamer nogal tegenvalt. Wij wilden echter graag goeie muurstickers voor in de woonkamer kopen en dus hebben wij lang gezocht naar een winkel waar wij de perfecte combinatie vonden van hoogwaardige muurstickers voor in de woonkamer die voor lage prijzen de deur uitgingen. Wij kwamen namelijk terecht op de site van Stickerqueen.

Wij kochten prachtige muurstickers voor in de woonkamer via Stickerqueen.nl

Toen wij eenmaal op de site van Stickerqueen.nl terecht waren gekomen, hadden wij meteen in de gaten dat wij hier hadden gevonden waar wij naar op zoek waren. Wij wilden namelijk graag unieke muurstickers voor in de woonkamer aanschaffen omdat wij niet iets in huis wilden halen dat iedereen al aan de wand had hangen. Wij vonden het heel plezierig om te zien dat je via Stickerqueen.nl heel grappige muurstickers voor in de woonkamer kon krijgen. Wij zagen bijvoorbeeld stickers van klokken voorbijkomen, of stickers van boekenplanken, en zelfs stickers van schilderijlijsten. Dat is heel origineel gevonden en het was voor ons daarom ook een lust om door al deze muurstickers voor in de woonkamer te bladeren. Wij hadden al heel snel een mooie sticker op het oog en wij waren verheugd om te merken dat deze helemaal niet duur waren. Genoeg reden dus om snel een order te plaatsen. Wij kregen meteen een bevestiging in de mailbox waarin ons werd verteld dat onze bestelling de volgende dag geleverd zou worden.

De sticker was heel eenvoudig aan te brengen

Ik was een beetje bang dat de sticker die ik besteld had, niet goed aan te brengen zou zijn door iemand die daar geen ervaring mee had. Dat bleek echter niet het geval te zijn. Ik kon de sticker, dankzij de meegeleverde instructie, namelijk heel eenvoudig zelf op de muur aanbrengen. Kortom:

  • ik ben heel blij met mijn sticker
  • de sticker is heel origineel en was helemaal niet duur
  • de sticker was heel goed aan te brengen en hecht ook goed

Kijk even op Stickerqueen.nl.