Veel bedrijven werken met een tijdregistratie, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Het is nu eenmaal belangrijk om precies te weten wie wanneer heeft gewerkt, hoe vaak en hoe lang. Dit kan voor veel zaken belangrijk zijn. Stel je voor dat er een incident plaatsvindt op de werkvloer, dan wil je precies weten wie er op dat moment aanwezig waren en wie er dus eventueel (mede-) verantwoordelijk zijn voor hetgeen is gebeurd. Als je een goede tijdregistratie bijhoudt heb je een overzichtelijk overzicht en weet je dus precies wie van je werknemers wanneer aanwezig waren en wie je dus kunt aanspreken op eventueel gemaakte fouten. Een tijdregistratie kun je handmatig bijhouden, bijvoorbeeld door zelf de gewerkte uren van elke werknemer in te voeren in een systeem. Maar voor sommige organisaties kan het handig zijn om dat gehele proces te automatiseren, bijvoorbeeld door je werknemers te laten in- en uitklokken met een speciaal daarvoor ontwikkeld apparaat. In de webshop van https://www.personeelssysteem.nl kun je zo’n apparaat bestellen. Aan de hand hiervan kun je je administratie vergemakkelijken doordat precies weet van en tot hoe laat je werknemers aanwezig zijn geweest. Dit hoeft niemand meer handmatig bij te houden en dus scheelt het in personeelskosten en administratie. 

Hoe werkt de tijdregistratie van Personeelssysteem.nl?

Het apparaat voor tijdregistratie dat je bestelt op Personeelssysteem is speciaal bedoeld om je personeel in- en uit te laten klokken. Dit kan op verschillende manieren, dus het ligt er maar net aan welke daarvan je voorkeur heeft, namelijk:

  • Met een mobiele app
  • Met een sleutelhanger
  • Met een vingerscan

Het spreekt voor zich dat de laatste optie de meest veilige is omdat het vrijwel onmogelijk is een vingerscan te vervalsen of te ontvreemden, terwijl een mobiele app of sleutelhanger wel door anderen kan worden gebruikt. Wil je absolute zekerheid over de uren die je werknemers gewerkt hebben? Kies dan voor de vingerscan-optie bij het bestellen van je tijdregistratie apparaat. Dan kun je er absoluut van op aan dat die persoon zelf heeft in- en uitgeklokt in plaats van een helpende collega. En met het systeem dat deze webshop ook biedt kun je nog veel meer handige dingen beheren en bijhouden. Je kunt er namelijk software kopen waarmee je een personeelsplanning kunt maken en nog veel meer andere handige dingen. Dit kan betrekking hebben op het rooster van al je werknemers, of de gemaakte personeelskosten, of bijvoorbeeld de (verwachte) omzet of het beschikbare budget. Voor elke behoefte heeft Personeelssysteem.nl een handige tool, die je meer inzicht en vooral overzicht geeft in wat het ook is dat je graag wilt bijhouden. Of dat nu een tijdregistratie is of een uitgavepatroon. 

De verschillende open diensten van Personeelssysteem.nl

Op de website van Personeelssysteem vindt je allerlei handige tools die het werken in een (groot) bedrijf erg vergemakkelijken. Zoals eerder genoemd kun je er een handig apparaat bestellen dat je helpt bij het registreren en bijhouden van de gewerkte uren van al je werknemers, ook wel tijdregistratie genoemd. Dit alleen al levert veel overzicht en duidelijkheid op. Maar als je hun andere diensten gebruikt kun je er zeker van zijn dat je als bedrijf minder geld uit gaat geven. Het zijn namelijk allemaal zogenoemde open diensten, wat inhoudt dat het diensten zijn waar geen medewerkers aan gekoppeld zijn. Dit wil zeggen dat ze volledig geautomatiseerd werken en er dus geen persoon achter hoeft te zitten die zorgt dat het functioneert. Dit kan handig zijn als je wilt besparen op personeelskosten of simpelweg menselijke fouten wilt uitsluiten. Bestel dus snel de tijdregistratie of andere open diensten van Personeelssysteem.nl! 

Lees meer…