Tegenwoordig hebben heel wat huishoudens een hottub, wat geen enorme verrassing is, aangezien een hoogwaardige hottub 20 jaar of langer meegaat. Maar laten we eens kijken naar wat je moet weten als je overweegt een hottub te kopen. Natuurlijk voelt het geweldig om te genieten in een mooi bubbelbad, maar je uiteindelijke aankoopbeslissing mag niet alleen afhangen van wat geweldig voelt of wat er leuk uitziet. Je keuze moet gebaseerd zijn op duidelijke feiten, harde statistieken en antwoorden op een paar eenvoudige vragen. Wat is bijvoorbeeld je budget? Wat krijg je terug voor je investering: meer gezinsuren, een betere gezondheid, pijnverlichting of alle drie? Hoe verhouden jouw keuzes voor de aankoop van een bubbelbad zich tot elkaar? Om je te helpen deze vragen te beantwoorden en je vergelijkende zoektocht naar een hottub te beginnen, laten we eens kijken naar enkele belangrijke details. Als je denkt aan het kopen van een bubbelbad, is het belangrijk om de modellen te overwegen die zowel je budget als je behoeften aanspreken. Dus koop verstandig, te beginnen met een beoordeling van de specificaties van het bubbelbad. De meeste fabrikanten vermelden de specificaties van elk model op hun website, zodat ze gemakkelijk te vergelijken zijn. Maar alleen als je weet hoe je die informatie moet interpreteren, maak je de slimste beslissing voor jezelf en je gezin. De specificaties zijn:

  • zitplaatsen
  • afmetingen
  • watercapaciteit
  • aantal jets
  • pompen
  • vermogen

De veiligheid en voordelen van een hottub

Nu je de specificaties van het bubbelbad kent, ben je een stap dichter bij het vergelijken van je keuzes online of bij een dealer. Er is echter nog meer wat je moet weten, met name over onderhoud, voordelen en veiligheid van hottub. Laten we beginnen met de veiligheid. De temperatuur van het water mag niet hoger zijn dan 104 graden Fahrenheit en de aanbevolen temperatuur is 100 graden. Speciale aandacht moet worden besteed aan jonge kinderen. Er wordt geadviseerd dat kinderen jonger dan vijf jaar niet worden toegelaten in een hottub. Minstens één nacht per week hebben we last van een soort slaapstoornis. Als je moeite hebt met slapen, kan een bubbelbad helpen. Een bad nemen van 15 minuten en dit 90 minuten voordat je gaat slapen, zal een daling van de lichaamstemperatuur veroorzaken terwijl je afkoelt. Hierdoor zul je diep en ontspannen slapen. Terwijl je ontspant in je bubbelbad, drukt je lichaam tegen het warme water. Als dat gebeurt, drukt het water terug en tilt het je op. Uit het drijfvermogen van bubbelbaden is gebleken dat het een tijdelijke verlichting van de symptomen van artritis helpt verschaffen.Veel patiënten met artritis kunnen geadviseerd worden om tijd door te brengen in een bubbelbad, maar het is niet voor iedereen. Raadpleeg altijd eerst je arts voor gezondheidsadvies. Een ander groot voordeel is: diepere sociale connecties. Je hottub zal snel een plek worden om samen te komen met familie en vrienden en om die relaties te onderhouden. Samen quality time doorbrengen, praten of gewoon ontspannen ver weg van technologie en de drukte van het werk kunnen een welkome routine worden, waarvan uiteindelijk iedereen geniet.

Waar kopen?

Bij Isbjorn, zijn ze trots op hun jarenlange ervaring in houtgestookte hottubs. Ze delen ook graag de inzichten die elk aspect van hun Zweedse, Finse of Baltische hottub-ontwerpen van wereldklasse omvatten. Ze produceren en transporteren hun producten in eigen beheer om de kwaliteit van het bedrijf hoog te kunnen houden en flexibel op al je wensen in te kunnen spelen. Bezoek de website www.isbjorn-hottubs.nl en voor meer informatie of een offerte.