Uw auto moet uitstekend kunnen rijden. Echter kan het altijd voorkomen dat u een ongeluk krijgt of net dat ene paaltje mist. Als u autoschade in Enschede krijgt, dan wilt u daarbij het beste geholpen worden. Bij Autoschade Nijland Hengelo kunt u terecht voor uw autoschade in Enschede. Uw autoschade in Enschede is dan binnen de kortste tijd weer verholpen, waardoor u weer veilig de weg op kunt. Wij leggen u graag uit wat wij voor uw autoschade in Enschede kunnen betekenen en hoe u met ons in contact kunt komen. Uw autoschade in Enschede is voor ons een eitje.

Altijd gratis vervangend vervoer bij autoschade in Enschede

Als u met autoschade in Enschede naar onze garage komt, wilt u natuurlijk dat deze snel, vakkundig en doeltreffend verholpen is. Onze medewerkers hebben daarom alle kennis in huis om uw autoschade in Enschede goed te verhelpen. Al onze medewerkers zijn namelijk in het bezit van alle benodigde vakdiploma’s en krijgen daarnaast ook altijd bijscholing om zich te blijven ontwikkelen binnen het vakgebied. Wij doen het volgende:

  • Taxatie
  • Foto’s
  • Inplanning en eventueel vervangend vervoer
  • Contact met de verzekeringsmaatschappij
  • Nieuwe onderdelen bestellen
  • Uw auto van binnen en van buiten reinigen

Zodra u met uw autoschade in Enschede bij ons binnenkomt, wordt de schade door een van onze vakmensen getaxeerd en op de foto gezet voor de verzekeringsmaatschappij of expertisebureau. Vervolgens gaan wij uw auto inplannen, waarbij u ook vervangend vervoer kunt krijgen. In de tussentijd werken wij achter de schermen verder aan de schade, door onder andere contact te leggen met uw verzekeringsmaatschappij en indien nodig nieuwe onderdelen te bestellen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw schade snel verholpen wordt. Als wij uw autoschade in Enschede hebben verholpen, reinigen wij uw auto van binnen en van buiten en wordt de auto weer afgeleverd met een Focwa garantiebewijs. Met dit bewijs heeft u 4 jaar garantie op de door ons verrichte werkzaamheden. Dit alles kunnen wij tegen eerlijke en concurrerende tarieven voor u uitvoeren. Daarnaast profiteert u ook altijd van gedeeltelijk of geheel verval van het eigen risico. Al onze werkzaamheden voldoen tevens aan de strengste milieu eisen. Meld daarom direct uw schade aan via onze website en zorg ervoor dat uw auto binnen een korte tijd weer veilig de weg op kan. Daarnaast staat op deze website ook welke werkzaamheden wij nog meer aan uw auto kunnen verrichten.

Verzekerd van kwaliteit en garantie

Autoschade Nijland in Hengelo is uw autogarage voor al het schadeherstel. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied, waardoor wij op iedere situatie kunnen inspelen. Tevens hebben wij direct contact met alle verzekeringsmaatschappijen, waardoor wij alles achter de schermen af kunnen handelen voor u. Zo heeft u er weinig omkijken meer naar nadat u de schade aan ons hebt gemeld. Daarnaast kunnen wij ook kleine reparaties en aircoservice voor u uitvoeren. Zo heeft u bij ons altijd een totaalpakket, dat geheel gebaseerd is op eerlijke en concurrerende tarieven. Kwaliteit en kwantiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom bent u bij ons gegarandeerd van de beste kwaliteit van alle uitgevoerde reparaties. Mocht er in de tussentijd toch nog iets kapot gaan aan de door ons uitgevoerde werkzaamheden, dan kunt u met uw garantiebewijs gewoon bij ons terugkomen om deze te laten repareren. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u uw autoschade bij ons melden? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op http://www.autoschadenijland.nl. Wij helpen u graag verder.