Zoek je een ervaren fotograaf die altijd het beste uit de situatie naar voren wil halen, om dit voor eeuwig vast te leggen op prachtige beelden? Mijn naam is Bart van Gastel en ik leg vol passie met oog voor de kleine details het complete beeld vast. Of het nu gaat om een familieshoot, lifestyle shoot, evenement fotografie of liefdevolle trouwfotografie. Ik sta voor jou klaar en luister naar jouw wensen, zodat wij samen tot een fantastisch eindresultaat kunnen komen. Benieuwd naar een aantal van mijn fotoreportages? Bekijk ze in mijn online portfolio:  bvangastel.myportfolio.com/fotograaf-nijmegen.

Professionele fotograaf in Nijmegen met oog voor kwaliteit en details, zodat jouw dierbare momenten voor altijd bewaard blijven!

Als vakkundige fotograaf in de omgeving Nijmegen, fotograaf ik jullie bijzondere momenten. Hierbij geef ik waardevolle adviezen over de belichting, poses en invalshoeken, om haarscherpe beelden vol emotie en gevoel vast te leggen. Ik ben bevoorrecht met fantastische projecten die ik tot nu toe heb mogen fotograferen en filmen. Mijn uit een hobby voort groeiende passie en liefde voor het vastleggen van levendige beelden is inmiddels uitgegroeid tot mijn bedrijf bartvangastel.nl.

Ben je nog zoekende naar een fotograaf voor een familie- of generatie shoot in Nijmegen om voor altijd te mogen genieten van jouw fantastische familie? Ik sta voor jullie klaar! Wellicht ben je nog zoekende naar die ene spontane lifestylefotograaf die jou vastlegt op een persoonlijke en betrokken wijze. Met een krachtige en echte uitstraling laat jij de buitenwereld zien wie jij bent!

Aansprekende zakelijke bedrijfsfoto’s, om echt de verbinding aan te gaan met jouw klanten? Een foto spreekt meer dan boekdelen tekst. Gezamenlijk met het streven van jouw bedrijf, leggen wij jouw bedrijf, kantoor of bedrijfsevenement zo vast, dat de visie van het bedrijf zichtbaar wordt! Foto’s blijven voor altijd bewaard en zijn ideaal om bij jubilea en andere feestelijke aangelegenheden te worden bewonderd. Het straalt betrouwbaarheid en continuïteit uit voor jouw klanten!
Een sportevenement of wedstrijd bij jullie vereniging? Vol energie en op een spontane storytelling wijze maak ik een fantastische weergave van het gave evenement waar mensen nog weken over zullen blijven praten. 

Liefdevolle, emotionele en altijd echt en oprechte trouwfotograaf in Nijmegen  

Geniet van jullie heerlijke dag en herbeleef het jullie hele leven samen, met een schitterend en spatscherp trouwalbum om nooit te vergeten. Gezamenlijk bespreken we jullie draaiboek en wensen vooraf, zodat mijn missie duidelijk is. Op een passievolle en betrokken wijze leg ik jullie en al jullie familie en vrienden op een echte en oprechte wijze vast op beeld. Op deze manier kan ik het verhaal van de mooiste dag van jullie leven perfect vastleggen op de gevoelige plaat. Als spontane fotograaf staat mijn glimmende lens naast jullie romantische liefde ook op alle aanwezige gasten. Emotionele momenten, een traan van geluk of sprankelende ogen van blijdschap zijn momenten om nooit te vergeten. Veel momenten die verborgen zouden blijven, worden door mijn betrokkenheid ‘gevangen’ om voor altijd te kunnen bewaren. 

Bart van Gastel fotografie in Nijmegen:

  • Spontane, betrokken en professionele fotograaf
  • Schitterende en haarscherpe beelden om voor altijd te bewaren
  • Inclusief advies over belichting, poses en invalshoeken
  • Voor zakelijke fotografie
  • Romantische, echte en levendige trouwfotografie
  • Unieke familie en lifestyle shoots
  • Sport en actie fotograaf die jullie energie vastlegt

Stop met zoeken naar de fotograaf in Nijmegen die jullie begrijpt en jullie wensen kan omzetten in realiteit! Enthousiast geworden naar mijn persoonlijke werkwijze en benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gauw even contact met mij op via: bvangastel.myportfolio.