Al geruime tijd maken wij met onze organisatie gebruik van de Skype room systems die we afnemen van ClickOn. Wij zijn een wereldwijde organisatie van mensen die op diverse plekken in de wereld een verschil willen maken op het gebied van mensenrechten en daarbij is het belangrijk dat we op een professionele manier met elkaar kunnen communiceren. We hebben daarvoor gekozen voor Skype room systems omdat je dan goed kunt samenwerken, conference calls kunt houden en eenvoudig met elkaar snel en efficiënt dingen kunt bespreken. Hiervoor wordt een koppeling gemaakt met Polycom, een spraak- en video-oplossing die ervoor zorgt dat de connectie niet alleen tot stand komt, maar dat de verbinding ook nog eens kwalitatief goed is en we elkaar goed kunnen zien en horen. Het samenwerken in onze organisatie is mede gebaseerd op vertrouwen en omdat we met zoveel verschillende mensen verspreid over zoveel verschillende landen in de wereld samenwerken is het erg belangrijk dat we elkaar ook kunnen zien. Lichaamshouding, non-verbale communicatie, een goed beeld hebben van een persoon achter een stem, dit werkt allemaal mee in de communicatie die wij onderling voeren. We kunnen zo veel beter richten op onze doelen en belangrijke obstakels beter bespreken. We delen samen het werk ook nog met een bepaalde emotie. Iedereen die voor onze organisatie werkt doet dit met een bepaalde verbintenis en met een bepaalde achtergrond, het is dus echt van zeer groot belang dat we elkaar hierin kunnen bijstaan, ondersteunen en begrip kweken. Het gevoel dat we met Polycom en Skype room systems kunnen creëren is dat we als het ware aan één grote vergader tafel zitten. Daarbij maakt het niet uit dat er mensen deelnemen uit:

  • Argentinië
  • India
  • Oeganda
  • Nieuw-Zeeland
  • Pakistan
  • Estland
  • Cambodja

In al deze landen en op andere plekken van de wereld zijn mensen voor ons werkzaam en zij doen dit allemaal in hun eigen expertise.

Skype room systems om belangrijke informatie met elkaar te delen

Door de schakeling die we onderling kunnen maken met de Skype room systems kunnen we ook heel eenvoudig onze gegevens met elkaar uitwisselen en dit direct bespreken. We hadden hier al wat meer over gelezen op www.clickon.nl en bij de aanschaf van de Skype room systems ook hiernaar gevraagd. Juist het kunnen delen van informatie over veranderende omstandigheden in bepaalde delen van de wereld, over de resultaten die we boeken met onze projecten, de fondsen die we ophalen om alle mogelijke projecten te kunnen bekostigen. Alle informatie die we maar willen delen maken we inzichtelijk, delen we tijdens de vergadering, kunnen we bespreken en we kunnen elkaar ook heel direct aanspreken. Daarnaast biedt Skype room systems en het Polycom systeem de veiligheid van een afsloten ruimte. Het is een goede mogelijkheid om privacygevoelige gegevens met elkaar te delen die alleen binnenskamers behandeld mag worden. We hebben regelmatig met precaire onderwerpen te maken en dat de Skype room systems beveiligd delen van die gegevens mogelijk maakt is voor ons dan ook geen grote uitkomst.

Eenvoudig in gebruik en met veel service geleverd

We hebben zoals gezegd al meer informatie op clickon.nl gelezen over de Skype room systems en zodoende ook de dienstverlening bij ClickOn hiervoor kunnen aanvragen. We hebben direct duidelijk gemaakt wat onze intenties zijn, wat het systeem moet kunnen en waar we ook echt onze wensen hebben liggen als organisatie. We hebben eerder met systemen als dit gewerkt en dat heeft nooit helemaal uitgepakt zoals we wilden. De Skype room systems die we van ClickOn hebben zijn wel helemaal wat we zoeken. De service die we daarbij kregen was daarnaast nog eens extra geweldig.