Ben je op zoek naar mentorschap in Venlo of omgeving? Of ken jij iemand die behoefte heeft aan mentorschap? Wanneer je zelf niet zo goed in staat bent om voor jezelf te zorgen of de regie over je eigen leven in handen te houden, kun je kiezen voor een mentorschap. Een mentorschap is een speciale regeling voor mensen die niet of onvoldoende in staat zijn om zelf belangrijke beslissingen te nemen. Een mentor kan hierbij helpen. Een mentor neemt namelijk de verantwoordelijkheid over zijn cliënt en neemt tevens een adviserende rol aan voor zaken waarbij de cliënt wel zelf mag beslissen. Wanneer je op zoek bent naar mentorschap in Venlo, dan ben je aan het juiste adres bij Zorg & Budget. 

Zorg & Budget mentorschap in Venlo 

Wanneer je dus op zoek bent naar mentorschap in Venlo of omgeving, dan kun je het beste terecht bij Zorg & Budget. Wanneer iemand niet goed in staat is om zelf beslissingen te nemen, dan is mentorschap meestal een oplossing. Daarbij maakt het niet zoveel uit wat hier de reden van kan zijn. Sommige mensen zijn vanwege fysieke redenen niet in staat om hun eigen belangen te behartigen. Anderen hebben dit echter te wijten aan hun mentale gezondheid. Wanneer iemand niet of minder goed in staat is om zelf belangrijke beslissingen te nemen, dan is het natuurlijk fijn als iemand hierbij kan helpen. Een mentor is in dit geval wettelijk bevoegd om belangrijke beslissingen te nemen voor zijn cliënt. Een mentor is echter niet iemand die voor zijn cliënt alles maar voor de kiezen neemt. In eerste instantie is het de taak van de mentor om zijn cliënt zoveel mogelijk te adviseren en te assisteren in het maken van zijn of haar eigen beslissingen. Een mentor is dus iemand die niet alleen bevoegd is om belangrijke beslissingen te nemen voor de cliënt, maar veelal helpt de cliënt te leren dit zelf weer te kunnen doen. Zorg & Budget verzorgt zulk soort mentorschap in Venlo en omgeving. Wanneer je kiest voor een mentorschap in Venlo bij Zorg & Budget, kun je een mentor verwachten die helpt bij de volgende zaken: 

  • Verpleging 
  • Begeleiding 
  • Wettelijke vertegenwoordiging 
  • Vertrouwenspersoon 

Zoals je kunt zien, krijg je bij Zorg & Budget dus veel meer dan enkel een mentor die bevoegd is om beslissingen voor jou te nemen. De mentor kan jou bijvoorbeeld ook helpen als vertrouwenspersoon of je kunt hem uitnodigen voor een gezellig kopje koffie of een wandeling. Wanneer je kiest voor mentorschap in Venlo bij Zorg & Budget krijg je zorg en begeleiding op maat. Je mentor stelt samen met jou een begeleidingsplan op, waarin vastgesteld staat welk traject je gaat volgen en welke doelstellingen je hebt. Zo weet je altijd wat je doel is en kan de mentor jou echt persoonlijke aandacht bieden. 

Neem contact op en maak kennis met je mentor 

Als jij of iemand uit je omgeving ook behoefte heeft aan mentorschap in Venlo, neem dan eens een kijkje bij Zorg & Budget. Zorg & Budget verzorgt mentorschap aan eenieder die wel wat hulp kan gebruiken in zijn of haar leven. De mentor van Zorg & Budget helpt je niet alleen bij het nemen van belangrijke beslissingen, maar kan je ook helpen wanneer je verpleging nodig hebt, of gewoon iemand om mee te praten. Je mentor is tevens je vertrouwenspersoon en heeft dan ook persoonlijke aandacht voor jou en je situatie, zodat hij ook echt hulp en assistentie voor jou op maat kan bieden. Kijk voor meer informatie over het mentorschap bij Zorg & Budget op zorgenbudget.