Op zoek naar een trouwjurk?Ik ben 55 jaar oud en ik ga binnenkort mijn tweede huwelijk in. Na mijn scheiding, nu tien jaar geleden, had ik nooit verwacht dat ik nog weer verliefd kon worden, laat staan ooit nog weer een trouwjurk uit te moeten zoeken. Toen mijn vriend me ten huwelijk vroeg, was ik tot tranen toe geroerd. Ik heb nu het gevoel dat ik veel meer geniet van de voorbereidingen op het huwelijk en ik verwacht ook veel meer van het huwelijk zelf te kunnen genieten. Mijn trouwjurk heb ik inmiddels uitgezocht bij valkengoed. Ik kwam eigenlijk voor een mooi pakje, maar de styliste heeft me ervan kunnen overtuigen dat een witte trouwjurk ook op mijn leeftijd nog kan. Ik had het niet durven dromen, maar ik vond het helemaal fantastisch om de jurken te passen. Ik voel me weer helemaal jong en mooi.

Een trouwjurk van valkengoed

Wat zo fijn is van valkengoed is dat er een erg prettige, rustige sfeer hangt. Ook als er meerdere klanten aanwezig zijn. Bij valkengoed nemen ze de tijd om je, voordat je begint met het passen van de trouwjurk, eerst beter te leren kennen. Onder het genot van een kopje koffie of thee, krijg je de tijd om rustig kennis te maken met je persoonlijke styliste. Zij wilde weten wat ik belangrijk vindt. Vervolgens ga je ontdekken welke stijl trouwjurk het beste bij je past. Bij valkengoed Wedding Fashion zijn er 400 tot 600 jurken op voorraad en heb je dus keuze uit alle stijlen, silhouetten en maten. Ze kopen de collectie in op internationale beurzen. Bij hen vind je prachtige merken, zoals:

  • Pronovias
  • Ladybird
  • Cosmobella
  • Marylise 
  • Rosa Clará

Ik ben mij eerst online gaan oriënteren op een trouwjurk, maar op een gegeven moment zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom vond ik het heel fijn om persoonlijk advies te krijgen. De stylisten zijn duidelijk van alle trends op de hoogte op het gebied van bruidsmode. Zij geven je het gevoel dat je uniek bent en helpen je graag bij het vinden van de stijl die bij jou past. Als je een normale/gewone jurk gaat kopen, kies je de confectiemaat die het beste bij je lichaam past. Bij een trouwjurk gaat dat heel anders en is je confectiemaat slechts een leidraad. Tijdens het afpassen wordt je van top tot teen opgemeten. De door mij gekozen trouwjurk is door de coupeuse in het atelier perfect passend gemaakt op mijn lichaam. 

valkengoed Wedding Fashion 

Ik heb een onvergetelijke paservaring gehad bij valkengoed. Ik heb mijn trouwjurk compleet gemaakt met bruidssieraden. Ik was het niet van plan, maar kon het niet laten. De sieraden zijn zo chic en mooi. Vervolgens heb ik mij ook laten informeren over goede bruidslingerie. Erg mooi! Bij valkengoed Wedding Fashion vind je last but not least ook nog eens prachtige bruidsschoenen die niet alleen heel mooi zijn, maar die ook nog eens heel prettig zitten. Ik weet zeker dat ik op deze schoenen gewoon de hele avond kan dansen. Ik heb mijn aanstaande man ook naar valkengoed gestuurd. Zij hebben voor de bruidegom een ruime collectie trouwkostuums van vele topmerken, waaronder Archetipo, Cossmo en Immediate.