praktijk pelangi is er voor al uw gezondheidsproblemen. praktijk pelangi werkt vanuit vijf principes en zorgt er altijd voor dat zowel lichaam, geest, ziel en sociale contacten in kaart worden gebracht. praktijk pelangi is dan ook geen gewone praktijk, maar zou ‘alternatief’ kunnen worden genoemd. Toch zit er altijd nog een wat negatieve kant aan de alternatieve geneeskunde. Zelf vind ik dat heel erg jammer, omdat het juist wel veel mogelijkheden heeft die de reguliere geneeskunde nogal eens over het hoofd ziet of die niet genoeg of nog niet genoeg bewezen zijn binnen de reguliere geneeskunde. 

praktijk pelangi: Volgens de vijf principes werken naar gezondheid

Het doel van praktijk pelangi is om u te helpen naar gezondheid door middel van vijf natuurlijke principes: 

  • Prikkeloverdracht
  • Energie
  • Drainage 
  • Voeding 
  • Psyche

Nu kunt u op de site praktijk-pelangi.nl veel meer vinden over deze vijf principes. In het kort houdt het in dat de mensen van praktijk pelangi na een intake gesprek goed gaan kijken naar de vijf verschillende facetten en of er wellicht blokkades voorkomen. Zo moet de energie kunnen stromen. Is dat niet het geval, dan is er sprake van een blokkade die moet worden opgeheven. Wordt deze niet opgeheven, dan kunnen er klachten ontstaan. Dat kan in Praktijk Palengi worden nagegaan. Dat zelfde geldt voor voeding, dat een sterke invloed kan hebben op uw welzijn. Samen met de mensen van praktijk pelangi gaat u al deze gebieden af om te kijken of ze  in balans zijn of dat er blokkades zitten die verholpen kunnen worden door iemand van de praktijk of door uzelf, bijvoorbeeld door bepaalde voedingsstoffen meer of minder tot u te nemen. Het is erg interessant om te zien hoe alles met elkaar in verbinding staat en hoe de mensen van praktijk pelangi u daarvan bewust kunnen maken. Het is na elke sessie bij deze praktijk erg belangrijk om voldoende water te drinken, juist omdat er vaak blokkades zijn die worden opgeheven. Dat houdt in dat het allemaal weer meer gaat stromen, en dus ook de schadelijke energie of stoffen uit uw lichaam kunnen worden weggevoerd. Met het drinken van water bevordert u dit proces, waardoor u het lichaam een beetje helpt sneller gezond en schoon te worden. 

Van wie is praktijk pelangi

Deze praktijk werd opgericht door Ina Simonis Tas. Zij heeft altijd al een grote interesse gehad voor complementaire geneeskunde en rondde een vierjarige studie af, HBO medische basiskennis. Daardoor heeft zij de nodige basiskennis om haar beroep goed uit te kunnen voeren. Ook heeft zij heel veel aanvullende cursussen en trainingen gedaan, meer gespecialiseerd op het werkveld van praktijk pelangi. Deze vrouw heeft zich dus goed ontwikkeld om in haar praktijk goede en deskundige mensen aan het werk te hebben. Daarvan is zij zelf natuurlijk de oprichtster en begint alles bij haar werk en denkwijze. Ina heeft al vele jaren werkervaring en daarmee is zij een echte deskundige op het gebied van complementaire geneeskunde. Kom eens kijken op de site van praktijk pelangi of stuur eens een email of doe een belletje!