Als je om wat voor reden dan ook op zoek bent naar een personal trainer in Bergen op Zoom zou je eens een kijkje kunnen nemen op de website van JM-X Personal Training: jm-xpersonaltraining.nl/personal-trainer-bergen-op-zoom/. Dit is de website van een goede personal trainer in Bergen op Zoom, met ruime ervaring in het begeleiden van mensen met diverse sport-gerelateerde doelen, zoals:

  • Mensen die gewicht willen verliezen
  • Mensen die meer spiermassa willen opbouwen
  • Mensen die zich fitter en energieker willen voelen

Met alle bovenstaande wensen kun je deze personal trainer in Bergen op Zoom bezoeken. Zij zal je dan helpen door je te begeleiden in het zetten van stappen in de juiste richting. Deze stappen omvatten allerlei verschillende aspecten, die tezamen zullen leiden tot het bereiken van je doel, welk doel dat ook moge zijn. 

De aanpak van deze personal trainer in Bergen op Zoom

Als je wilt afvallen zijn er meerdere dingen belangrijk dan enkel intensiever sporten en bewegen. Het spreekt voor zich dat je in de eerste plaats meer calorieën moet verbranden dan dat je via je voeding binnenkrijgt, maar er zijn meer zaken waar je rekening mee kunt houden. Vooral voor vrouwen zal dit een eye-opener zijn! Het is namelijk zo dat hoe meer spiermassa je hebt, hoe hoger je verbranding is, zelfs in rust! De personal trainer in Bergen op Zoom legt uit: Met behulp van krachttraining groeien je spieren. Elke keer als je aan krachttraining doet ontstaan er namelijk als het ware kleine scheurtjes in je spieren, die je lichaam gaat herstellen. Als dit herstel is afgerond is de spier sterker dan vóór de training, je spier is dus gegroeid. Deze spier zal vanaf dat moment meer energie gebruiken (ook in rust.) Krachttraining kan dus, ondanks dat het klinkt als iets wat alleen mannen doen, ook voor vrouwen veel voordelen hebben. Want hoe meer spieren je hebt, hoe hoger je verbranding ligt, en hoe sneller en makkelijker je dus gewicht verliest! En je hoeft als vrouw niet bang te zijn dat je een enorme spierbundel wordt, want daar heb je meestal simpelweg de bouw en de aanleg niet voor. Dat heeft deze personal trainer in Bergen op Zoom goed begrepen!

Afvallen met de juiste voeding

Als je aanklopt bij de JM-X personal trainer in Bergen op Zoom zul je uiteraard aan de slag gaan met sporten en bewegen, maar verwacht ook tips en adviezen op het gebied van voeding. Bewegen is namelijk slechts één onderdeel van het gehele plaatje, en voeding is misschien wel minstens net zo belangrijk. Veel mensen zijn geneigd om zo min mogelijk te eten omdat ze nu eenmaal afvallen als ze meer verbranden dan ze binnenkrijgen, maar deze personal trainer uit Bergen op Zoom weet wel beter. Als je namelijk te weinig eet schiet je lichaam in de overlevingsmodus en dan ga je dus alles wat je maar binnenkrijgt opslaan, je vetverbranding stopt. Om die reden is het belangrijk dat je voldoende, en bovendien de juiste, voeding binnenkrijgt. JM-X Personal Training helpt je graag bij het vinden van deze balans, zodat je op een makkelijke en gezonde manier gewicht kunt verliezen.