Met een online boekhouder heb je altijd toegang en overzicht van je financiële situatie. finovion biedt de mogelijkheid om online te boekhouden waardoor het financiële papierwerk een stuk makkelijker gaat. En een groot voordeel is dat je altijd zelf het overzicht houdt. 

Een goedkope online boekhouder

Het online boekhouden wordt steeds populairder omdat het een gemakkelijke manier van boekhouden is die niet veel tijd kost. Tevens hoeft een online boekhouder helemaal niet duur te zijn. finovion biedt de boekhoudsoftware tegen lage prijzen aan zodat het voor iedereen betaalbaar is. Een online boekhouder van finovion bespaart veel geld. Doordat je toegang hebt tot verschillende soorten functies zoals facturen versturen of een dashboard met cijfers en getallen bespaar je veel geld. 

Wie kan er gebruik van maken? 

finovion vindt het belangrijk dat het online boekhoudprogramma voor iedereen toegankelijk is. Met enkele muisklikken moet u al terecht kunnen bij de financiële gegevens van het bedrijf. Vaak zie je dat alleen de hele grote bedrijven gebruik maken van boekhouders. Het online boekhoudprogramma is juist ontwikkeld voor de wat kleinere, dus ook voor: 

  • Een eenmanszaak
  • MKB

Een eenmanszaak

Bij een eenmanszaak is het begrijpelijk dat je niet altijd tijd hebt voor de financiële administratie. Dan is het wel zo fijn dat als je het toch moet doen de administratie op een snelle manier kan. Met het online boekhoudprogramma van finovion ben je zo weinig mogelijk tijd kwijt aan de administratie. Daarnaast is een groot voordeel dat de online boekhouder een scherpe prijs heeft waardoor je er ook niet teveel geld aan kwijt bent. 

MKB

Voor bedrijven tot 10 mensen is een online boekhouder erg geschikt. finovion biedt een extra betaalbaar basispakket aan speciaal voor MKB’ers. Dit pakket bevat alle benodigde functies die MKB’ers nodig hebben voor de online boekhouding. En wanneer het bedrijf aan het groeien is kan het pakket altijd uitgebreid worden zodat de online boekhouder met het bedrijf meegroeit. Er hoeft dus niet speciaal iemand in de arm worden genomen voor het boekhouden. U kunt dit zelf snel regelen zonder dat u er teveel tijd aan kwijt bent. 

Service van finovion

De online boekhouder is van hoge kwaliteit en heeft een hoog gebruiksgemak. Toch biedt finovion het programma tegen een scherpe prijs aan zodat het voor iedereen betaalbaar is en blijft. Het programma voldoet aan de strengste kwaliteitscriteria en zorgt ervoor dat het boekhouden een stuk makkelijker en sneller gaat. Het boekhoudprogramma is ontworpen door de boekhouders van finovion, zij weten immers hoe het boekhouden werkt. Door de duidelijke prijsafspraken komt niemand voor onverwachtse kosten te staan. Voor meer informatie kan de MKB informatieaanvraag ingevuld worden. Onze professionele boekhouders staan graag voor u klaar om te helpen en u van informatie te voorzien. Een online boekhouder is zo geregeld. Maar ook voor andere aanvragen kunt u bij ons terecht. Wij bieden verschillende diensten aan die bijdragen aan het makkelijk en snel boekhouden. U kunt ook altijd bij één van onze kantoren terecht, hier staat ook altijd een medewerker voor u klaar. Op de website kunt u een kantoor in de buurt opzoeken. Erg handig dus!