Mijn vriend rijdt al een tijd op de motor van zijn vader. Dat is een stevige BMW, maar hij heeft nu besloten een eigen motor te kopen. Een motor zoals zijn vader heeft is voor hem te zwaar en te duur, maar hij heeft nu zijn zinnen gezet op een Kawasaki motor. We willen met die motor gaan toeren door Europa aankomende zomer, dus we zijn nu al druk op zoek naar een goede dealer. Omdat hij een Kawasaki wil, besloot hij op zoek te gaan naar een erkende Kawasaki dealer. Die vonden we online, via motorplanetalmere. Almere is redelijk in de buurt, dus we gaan binnenkort een keer daar op locatie kijken. Het mooie van deze website van deze Kawasaki dealer is dat je het totale aanbod kunt bekijken. Je kunt filteren op:

  • Merk
  • Type
  • Kilometerstand
  • Kleur
  • Prijs

Dat maakt het makkelijk online te kijken wat er in de showroom staat. Bovendien is er ook een goed aanbod aan gebruikte motoren. Zo kunnen we wat geld besparen. Mijn vriend zet tot nu toe in op een van de gebruikte Kawasaki motoren bij deze Kawasaki dealer in Almere. Zijn vader vond het ook een goed idee voor een Japanse motor te gaan, en het leek hem ook slim een motor te kopen bij een Kawasaki dealer in Nederland. Hij raadde ons ook aan van tevoren ermee op pad te gaan om te kijken of het echt iets voor ons is. We willen er ten slotte lange reizen mee gaan maken. Dan moet je wel lang op een motor kunnen zitten.

Kawasaki dealer in Nederland

Er zitten diverse dealers in Nederland die Kawasaki motoren verkopen. De Kawasaki dealer in Almere die we vonden via motorplanetalmere.nl verkoopt echter ook kwalitatief zeer goede occasions. Dat is de reden dat we daar binnenkort gaan kijken. Andere dealers zijn ook online te vinden, maar de website van Motorplanet Almere biedt een bijzonder goed overzicht en is dus een prima startpunt voor de zoektocht naar een motor. Het is aan te raden een motor in Nederland te kopen als je in Nederland woont. Als er dan problemen zijn met de motor kun je altijd terug naar de dealer waar je de motor hebt gekocht. Ik zou er niet snel voor kiezen een Kawasaki dealer in het buitenland te benaderen, ook al ga je ermee op reis. Je wilt je motor toch van tevoren in Nederland testen en laten nakijken. Almere is daarbij een centraal punt in Nederland, en dus voor veel mensen goed bereikbaar. Dat geldt ook voor ons.

Eerste motor kopen

Mijn vriend koopt met de aanstaande motor zijn eerste eigen motor. Zijn vader weet al waar je rekening mee moet houden als je een motor aanschaft, en heeft ons daar al over bijgepraat. Als je ook van plan bent een motor te kopen, en dat is de eerste keer dat je dat doet, kun je het beste naar een erkende dealer gaan. Daarom kiezen wij voor de Kawasaki dealer in Almere. We weten vrij zeker dat we hier al onze vragen kunnen stellen. Als je nog niet weet waar je je eerste motor wilt kopen kun je ook eens informeren bij deze Kawasaki dealer. Ze verkopen hier niet alleen motoren van Kawasaki, maar ook Honda en andere merken. Ook daarom is deze dealer een prima vertrekpunt voor de zoektocht naar een eerste motor. Ten slotte kun je online allerlei tips vinden over het kopen en onderhouden van je eerste motor.