Toen ik mijn eigen bedrijf opstartte, liep ik gelijk tegen het eerste probleem aan. Ik had namelijk alleen een illegale versie van alle Microsoft software, doordat deze nieuw aanschaffen een hoge kostenpost met zich meebrachten. Tot ik me bedacht dat er ook websites zijn waar je legaal tweedehands software aan kunt schaffen. Daarom raadpleegde ik de zoekmachines om op zoek te gaan naar voordelige tweedehands software. Softtrader bleek deze tweedehands software aan te bieden aan MKB bedrijven voor een klein prijsje. Zo had ik toch alle software die ik nodig had, zonder dat er een hoog prijskaartje aanhing. Doordat ik zo enthousiast ben over mijn tweedehands software, vertel ik hier graag meer over aan jullie, zodat jullie wellicht ook deze stap kunnen zetten.

Alle tweedehands software is up-to-date

Tweedehands software kan een goede uitkomst zijn als u net begint met uw bedrijf. Toen ik op zoek ging naar tweedehands software, kwam ik er al snel achter dat ik veel geld kon besparen op mijn licenties. In totaal kon dit ruim 70 procent van de totale kosten schelen, wat voor mij op dat moment een hoop geld was. Voordat ik de producten bij Softtrader aanschafte, vroeg ik via hun website een vrijblijvende offerte aan. Aan de hand van mijn wensen en eisen, het aantal producten dat ik aanschafte en het soort product, kreeg ik een goede prijsindicatie voor mijn tweedehands software. Dit trok me al bijna over de streep voor de aanschaf van de producten van Softtrader. Echter vroeg ik me toen wel nog af of ik geen nieuwe licenties moest aankopen, omdat dit wel in de voorwaarden van Microsoft stond. Toen ik hierover informatie opzocht, kwam ik er achter dat het Europese Hof in 2012 had besloten dat dit niet meer nodig was. Een goede reden voor mij om toch voor tweedehands software te kiezen. Daarnaast zijn er nog enkele voordelen van tweedehands software:

  • Alle producten zijn altijd up-to-date
  • Alles is goed onderhouden
  • De oudere producten zijn net zo goed als de nieuwe

De producten van Softtrader zijn altijd goed onderhouden, waardoor er geen problemen zijn met de programma’s. Hierdoor kon ik vanaf het begin volop gebruik maken van mijn nieuw aangeschafte software. Ik merkte het verschil tussen tweedehands software en mijn illegale nieuwere versies helemaal niet. Ik kan u daarom allemaal aanbevelen om uw software via Softtrader aan te bevelen, zodat u vandaag nog kunt beginnen met het besparen van een hoop geld.

Een snelle hulp bij problemen

Op mij komt Softtrader als een professioneel bedrijf over. Ze hebben alle medewerkers in huis om u te helpen met alle vragen en problemen, zodat u nooit de verkeerde producten aanschaft of u blijft zitten met alle problemen rondom uw producten. Zij hebben daarnaast ook een groot aanbod als het gaat om gebruikte software, waardoor er voor ieder bedrijf altijd een goede keuze is. Softtrader geeft bedrijven niet alleen de mogelijkheid om licenties te kopen, maar ook om deze weer te verkopen, zodat andere bedrijven er weer gebruik van kunnen maken. Hierdoor kunnen bedrijven elkaar ook helpen om altijd het beste software te hebben voor hun bedrijf, zonder dat men daar te veel voor betaalt. Wilt u zelf ook meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Softtrader middels de contactgegevens die vermeld staan op softtrader.nl. U kunt hier ook het contactformulier invullen. Mijn ervaring is dat de medewerkers snel contact opnamen om mijn vragen te beantwoorden en mij te voorzien van advies. Profiteer daarom ook zelf van deze deskundigheid en ga vandaag nog voor het beste voor uw bedrijf.