Vorig jaar hebben mijn vriendin en ik een huis met een zwembad gekocht. Wij wilden altijd al een zwembad hebben en dit was een belangrijke reden waarom wij het huis gekocht hebben. De makelaar gaf destijds al aan dat het handig kan zijn om met een robot het zwembad schoon te maken, maar dit leek ons een beetje overdreven. Na meerdere malen het zwembad met de hand schoongemaakt te hebben, besloten wij om alsnog een zwembadrobot te kopen. Via de website van toppy konden wij een goede robot kopen en die maakt het zwembad zelfstandig schoon. Voor veel mensen is het een droom om een eigen zwembad te hebben en dit was het ook voor mijn vriendin en mij. Ik ken niemand die een eigen zwembad heeft, waardoor het voor ons nog meer aantrekkingskracht had. Vorig jaar waren wij op zoek naar een nieuw huis en hadden er verschillende bezocht. Het laatste huis dat wij bekeken had een eigen zwembad en dit vonden wij zeer interessant. Wij zagen ons al direct zwemmen in ons eigen zwembad en besloten mede daarom het huis te kopen. Wij hadden ons destijds niet gerealiseerd, dat je een zwembad regelmatig moet schoonmaken en dat dit best veel werk is. De makelaar had ons bij de koop al aangeraden om een zwembadrobot te kopen, maar dit leek ons niet nodig. Wij kochten wel een zwembadstofzuiger, waarmee wij het zwembad handmatig konden schoonmaken. In de winter plaatsten wij een zeil over het zwembad, maar die haalden wij in de zomer weg, zodat wij lekker konden zwemmen. Zonder zeil moet je het zwembad regelmatig schoonmaken en dit vonden wij toch veel werk, waardoor wij besloten om alsnog een zwembadrobot te kopen. Een robot kan het zwembad geheel zelfstandig schoonmaken en hoef je alleen in het water te stoppen en er weer uit te halen.

Online een goede zwembadrobot gekocht

Online ging ik op zoek naar bedrijven waar ik een schoonmaakrobot kon kopen. Ik vond een aantal webshops en vergeleek de prijzen en het aanbod. Ik zag al snel een mooie zwembadrobot op de website van het bedrijf toppy en besloot om dit apparaat te kopen. De robot had veel goede reviews en was voor een goede prijs te koop. Op de pagina stond een uitgebreide beschrijving en de voor- en nadelen van het apparaat. De zwembadrobot zou geschikt zijn voor ons zwembad en ik besloot om direct het apparaat te kopen.

Zelfstandig het zwembad schoonmaken

Wij gebruiken de zwembadrobot al een paar maanden en zijn erg blij met onze aankoop. Het zwembad wordt goed schoongemaakt en wij hoeven niets meer te doen. De robot bespaart ons veel tijd en maakt beter schoon doen wij deden. Na het schoonmaken haal ik de filter eruit en maak dit schoon, zodat de robot klaar is voor de volgende keer. Wij zijn erg blij met onze aankoop bij toppy en raden dit bedrijf aan om een zwembadrobot te kopen.

  • Ik vond op hun website een robot met goede reviews
  • Door de uitgebreide beschrijving wist ik precies wat ik zou kopen
  • Wij konden het apparaat voordelig kopen
  • De robot maakt zeer goed zelfstandig schoon