Een lekker biertje op zijn tijd. Daar is helemaal niets mis mee. Er zijn genoeg winkels waar u alle varianten en smaken kunt krijgen, maar wat is er nou beter dan genieten van een eigen gebrouwen biertje? Hiervoor kunt u een distilleerketel aanschaffen. Met een distilleerketel kunt u eenvoudig uw eigen biertjes brouwen of zelfs zelfgestookte whiskey hebben in de winter. Een distilleerketel schaft u eenvoudig aan via Drankstoken. Wij leggen u graag uit wat wij kunnen betekenen voor u wanneer u een distilleerketel wilt kopen en waar u op moet letten. Daarnaast leggen wij u ook uit hoe u zelf een distilleerketel zou kunnen maken, zodat u direct van alle gemakken voorzien bent.

Oriënteer voordat u een distilleerketel aanschaft

Voordat u een distilleerketel koopt, is het goed om u goed te oriënteren in de mogelijkheden en de werking ervan. Omdat een distilleerketel veel warmte moet kunnen verwerken, moet deze vervaardigd zijn van sterk materiaal. Daarom verkopen wij alleen de beste producten, om u te kunnen verzekeren van een goed werkende ketel. Zo verkopen wij speciale roodkoperen distilleerketels die deze hitte kunnen verdragen. Een distilleerketel kopen, is de makkelijkste optie om snel te beginnen met uw eigen drank stoken. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om zelf een ketel te maken. Daarom is het goed om te weten waar een distilleerketel uit bestaat:

  • Stookketel
  • Kolom
  • Bocht
  • Koeler

Een ketel kan bijvoorbeeld gemaakt worden van een oude boiler, een oud vat en soms zelfs van een theepot. Een koperen basis het het eenvoudigst, omdat koper goed te bewerken is en daarnaast ook warmte goed geleidt. Daarnaast kunt u ook voor de kolom een stuk koperbuis gebruiken, net als voor de bocht en de koeler. Hiervoor staan veel beschrijvingen op het internet, maar wij maken het u graag makkelijk door kant-en-klare ketels aan u te verkopen. Zo kunt u altijd snel beginnen en bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Daarnaast vindt u in onze webshop ook alle accessoires, zoals turbogist, koperen reinigingsdoekjes en een alcoholmeter, zodat u direct een goed onderhoud hebt en het alcoholpercentage van uw drank kunt meten. Wij leveren al deze producten altijd tegen de laagste prijzen. Doordat wij altijd uit voorraad leveren, bent u verzekerd van een snelle levertijd. Tevens worden al onze producten gratis naar u verzonden. U schaft de distilleerketel eenvoudig aan via onze webshop door deze in uw winkelmandje te plaatsen en uw bestelling af te ronden middels de veilige betaalmethoden. Zo kunt u binnen een korte tijd genieten van uw eigen gestookte drank en hoeft u niet meer naar de winkel om een fles te halen.

Wij vertellen u graag meer over onze producten

Drankstoken.nl is uw webshop op het gebied van distileerketels en alle benodigde accessoires. Wij hebben een groot assortiment van de beste producten, waardoor er altijd een geschikte ketel voor u bij zit. Hierbij krijgt u altijd deskundig advies en alle bijbehorende specificaties, zodat u precies weet wat u aanschaft. Daarnaast kunnen onze medewerkers u altijd helpen bij uw aankoop, zodat u zeker weet dat u niets over het hoofd ziet. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op drankstoken.nl. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om onze producten aan te kunnen schaffen.