Maak roken niet duurder dan nodig is via goedkope e liquidRoken is naast ongezond ook nog eens heel duur. Als je goed verslaafd bent en zomaar een pakje per dag rookt, dan ben je per week zo maar 50 tot 60 euro kwijt aan sigaretten. Op maandbasis is dat al snel 200 euro en dat betekent dat je per jaar 2400 euro kwijt bent aan je rookverslaving. als je ‘slechts’ een half pakje per dag rookt, dan is dat nog steeds 1200 euro op jaarbasis. Roken is duur en dat komt door de hoge accijnzen. Door over te stappen op een e sigaret van nieuwesigaret.nl kun je aanzienlijk goedkoper roken en op den duur wellicht helemaal stoppen. Een elektronische sigaret hoef je in principe maar 1 keer te kopen. Dus je hebt niet te maken met dezelfde kosten van tabakssigaretten. Je moet af en toe onderdelen vervangen zoals een coil en een batterij, maar deze zijn relatief goedkoop in de aanschaf en gaan op zich vrij lang mee. Het enige dat je wel steeds moet doen is e liquid toevoegen. Maar e liquid is, in tegenstelling tot tabak, helemaal niet zo duur. Je kunt daarnaast ook nog eens kiezen voor goedkope e liquid waardoor de kosten helemaal omlaag gaan. Natuurlijk is helemaal stoppen met roken het meest goedkoop. Maar als je moeite hebt om je verslaving te weerstaan, dan kun je beter gewoon kiezen voor een goedkopere optie. Als je overstapt op de e sigaret, dan weet je in ieder geval zeker dat je veel minder geld kwijt bent aan roken. Al die kosten die je bespaart kun je dan netjes uitgeven aan leukere dingen. Als je in plaats van 2400 euro opeens maar 200 euro hoeft uit te geven, dan houdt je 2200 euro over voor een hele fijne vakantie. Het is dan ook een goed idee om even naar nieuwesigaret te surfen, want je wilt immers wel goedkope e liquid kunnen kopen. Dat betekent niet dat je inlevert op kwaliteit. De goedkope e liquid van nieuwesigaret.nl is namelijk van hele goede kwaliteit. Daarnaast kun je bij deze webwinkel ook al je andere benodigdheden kopen. Dus als de batterij van je e sigaret leeg is, dan bestel je via de webwinkel gewoon een nieuwe. Je kunt ook meteen een volledige starterkit bestellen. Dan heb je alles wat je nodig hebt meteen in huis. Dat betekent dat je ook direct een voorraad goedkope e liquid hebt en dus meteen kunt beginnen met roken. Hoewel het in principe geen roken meer is, maar dampen of vapen, want het is immers een damp die je uitblaast en geen rook. Dat maakt het roken of dampen van goedkope e liquid ook meteen een stuk minder ongezond. 

Bestel jouw goedkope e liquid via de webwinkel

Als je dus wilt stoppen met roker of op zoek bent naar een minder ongezond alternatief, dan kun je bij nieuwesigaret.nl altijd terecht voor e sigaretten en goedkope e liquid. Je kunt alles ook makkelijk online bestellen. Denk aan artikelen zoals: 

  • Accessoires en flesjes
  • Vaporizers
  • CBD producten

Maak een account aan en bestel

Je kunt via de site eenvoudig een persoonlijk account aanmaken en daarna kun je direct gaan winkelen door de artikelen die je wilt kopen toe te voegen aan de winkelwagen.