Kunnen werken met Excel is belangrijk binnen uw bedrijf. Veel zaken worden namelijk middels dit programma samengesteld, zoals werkroosters en andere administratie. Daarom kan een Excel training een goede uitkomst bieden voor zowel u als uw medewerkers. Met een Excel training weet u binnen de kortste keren andere handige functies en sneltoetsen, zodat uw werk een stuk eenvoudiger wordt. Daarnaast wordt deze Excel training altijd bij u op uw bedrijf gegeven, waardoor het u een hoop tijd scheelt. HR-ICT biedt deze Excel training aan voor iedere doelgroep. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van een Excel training, zodat u direct kunt beginnen met het vereenvoudigen van uw werkzaamheden en uw medewerkers een goede basis kunt bieden.

Voor ieder niveau de geschikte Excel training

Bij een Excel training worden de beginselen van Excel uitgelegd. Zo kunnen zowel beginners, gevorderden en specialisten bij ons terecht om een training te volgen. De basiscursus Excel en de cursussen voor gevorderden zijn klassikale cursussen. Deze Excel training wordt regelmatig in Leien ingepland. U kunt zelf uw geschikte datum aanvinken. Indien de geschikte datum er niet tussen staat, kunnen wij altijd met u in overleg om een andere datum te prikken. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor een Excel training:

  • Cursus voor beginners
  • Cursus voor gevorderden
  • Cursus voor specialisten

Bij de beginnerscursus krijgt u alle handvatten om om te gaan met de elementaire principes. Door middel van lesmateriaal en een uitgebreid lesboek met oefenbestanden krijgt u inzicht in de mogelijkheden en waar u Excel voor kunt gebruiken. Heeft u deze ervaring al, dan kunt u er ook voor kiezen om de gevorderden training te volgen. Hierbij wordt volledig ingegaan op waar uw bedrijf of organisatie behoefte aan heeft. Daarom wordt deze onderverdeeld in drie varianten: een cursus voor functies en macro’s, een voor lijsten, tabellen en draaitabellen en een snelcursus draaitabellen. Bij deze trainingen staan de leerdoelen van de deelnemers centraal, dus de inhoud kan altijd worden aangepast. Voor deze cursus dienen er meer dan twee inschrijvingen te zijn. De incompany trainingen kunnen door heel Nederland gegeven worden. Bij de specialistentraining kunt u zichzelf bijscholen. Bij al onze trainingen geldt dat u zonder bijkomende kosten tot zes weken na afloop van de Excel training vragen kunt stellen over de behandelde onderwerpen. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u de perfecte nazorg heeft en niet blijft zitten met vragen.

Wij passen de lesstof aan op behoeften van deelnemers

HR-ICT is uw specialist op het gebied van ICT en de aanbieder van cursussen. Wij kiezen uitsluitend voor specialisatie en kwaliteit en bieden daarom bewust een beperkte selectie van cursussen en trainingen aan. Zo kunnen wij deze kwaliteit blijven waarborgen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in Excel, Project, Word, Outlook en PowerPoint. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen u er mee helpen. Wij passen daarom altijd de lesstof aan op de behoeften van de deelnemers. Wij gaan voor maatwerk en persoonlijke aandacht, zodat u ook echt wat aan onze cursussen heeft tijdens uw dagelijkse taken. Daarom werken wij ook altijd in groepen van zes, zodat u altijd de juiste aandacht heeft in het geval er problemen of vragen zijn. Voor bedrijven kunnen deze groepen natuurlijk wel afwijken. Omdat wij het belangrijk vinden dat u alles goed begrepen heeft, kunt u ook tot zes weken na afloop van de cursus nog bij ons terecht. Bij de basiscursus Excel en Word is dit zelfs tot een jaar. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op vandijkcomputeropleidingen.nl.