Op sommige plaatsen in Nederland, zoals in Wierden, maken mensen nog gebruik van ISDN. Deze vorm van verbinding maken via het internet is niet meer zo betrouwbaar in vergelijking met andere methoden. ISDN stopt dan ook in veel plaatsen. Dat geldt ook voor Wierden, en daar zullen ondernemers dan ook over moeten stappen. In principe is er geen andere keus, aangezien de aanbieding van ISDN verandert. Het is dan niet meer mogelijk om via dat kanaal verbinding te maken. Ondernemers en particulieren die hier nog gebruik van maken moeten dan overstappen op een ander netwerk. Voor ondernemers die afhankelijk zijn van een netwerk is dat belangrijk, en wie is tegenwoordig niet afhankelijk van internet? Daarom is het belangrijk dat iedereen weet dat ISDN stopt in bepaalde gebieden. Meer lezen over dit onderwerp? Kijk dan eens op voicedata.nl voor meer informatie. U kunt ook contact opnemen met de aanbieder van uw netwerk om te informeren wanneer uw verbinding verandert en wat u eventueel moet doen om over te stappen naar een ander beschikbaar netwerk. Dit kan per regio verschillen. In grote steden is het mogelijk gebruik te maken van een glasvezelkabel. Dit zal echter niet overal het geval zijn. Ook hierover kunnen wij u adviseren. 

Wat te doen als ISDN stopt bij u?

Wat moet u doen als ISDN stopt bij u in de omgeving? Dan kunt u bijvoorbeeld contact opnemen met Voicedata. Dit is dé partner als u van een netwerk gebaseerd op ISDN, overstapt naar hosted voip. Uw telefooncentrale en internet zal dan weer een stuk betrouwbaarder zijn. In die zin is het niet erg dat ISDN stopt. Als u tijdig maatregelen neemt kunt u daarna gebruik maken van een veel beter netwerk. Hiervoor moet u echter wel een aantal stappen zetten: 

  • Controleren van welk soort netwerk u gebruik maakt
  • Nagaan of ISDN stopt bij u in de omgeving
  • Kijken welke opties er zijn
  • Hulp inschakelen voor een overstap

Overstappen op een nieuw netwerk als ISDN stopt bij u thuis, of bij uw bedrijf, is niet moeilijk. U kunt uzelf echter wel veel tijd en moeite besparen als u de hulp inroept van een bedrijf als Voicedata. Voicedata kan u helpen de overstap pijnloos te maken. De migratie van al uw systemen wordt op een verantwoorde manier afgehandeld. U kunt hierbij altijd gebruik maken van de expertise van een of meerdere medewerkers van Voicedata. Maak het uzelf ook makkelijk als ISDN stopt bij u in de regio, en zet iemand in van Voicedata om bijvoorbeeld over te stappen naar hosted voip.

Voortraject opstarten

Als u interesse hebt in een overstap of advies bij een overstap omdat ISDN stopt bij u, dan kunt u uiteraard contact opnemen met Voicedata. Kijk eens op de website hoe u dat kunt doen: voicedata.nl. Hier leest u ook meer over Voicedata, hosted voip en ISDN. Stopt ISDN nu ook bij u? Neem dan maatregelen en start een traject op maat op met Voicedata. Als u besluit gebruik te maken van onze diensten gaan wij uiteraard in gesprek met u over alles wat er gebeuren moet om uw onderneming door te laten draaien. Wij inventariseren uw wensen en wat belangrijk voor u en uw medewerkers is. U hoeft bovendien niet bang te zijn voor de continuïteit van uw bedrijf. Het is goed mogelijk dat u niets merkt van een eventuele overstap. Mocht u hier nog vragen over hebben willen wij deze graag zo goed mogelijk beantwoorden. Bel ons, of raadpleeg onze website voor meer informatie.