Trouwen in de binnenstad van Utrecht is voor veel mensen een droom! Het levert werkelijk prachtige plaatjes op. Wat te denken van een foto van jullie samen voor de dom, of ergens op een bruggetje over een gracht? Utrecht is een super sfeervolle stad die veel romantische plekjes te bieden heeft. Maar als je het echt bijzonder wil maken en eruit wilt knallen met je trouwfoto’s, dan moet je een trouwauto huren in Utrecht, bijvoorbeeld bij Huur Een Engelse Taxi. Daar vind je namelijk een selectie super stijlvolle trouwauto’s, die allemaal in hun vorig leven een Engelse taxi waren. Deze auto’s zijn door Huur Een Engelse Taxi helemaal opgeknapt en voorzien van een glimmend nieuwe lak, waardoor ze te gebruiken zijn om als trouwauto te huren in Utrecht. Overigens kun je de auto’s ook huren in elke andere stad van Nederland, maar Utrecht is nu eenmaal een super mooie locatie om te trouwen en vooral om je trouwfoto’s te maken. De sfeervolle grachtenpanden, de mooie kerk en de smalle straatjes in combinatie met de luxe, Engelse taxi die je hebt gehuurd als trouwauto doen het zeer goed op foto’s. En op die manier wordt jullie trouwdag er een om nooit te vergeten. Ook jaren later geniet je nog van het feit dat jullie besloten hebben die luxe trouwauto te huren in Utrecht, omdat de mooie Engelse Taxi’s van Huur Een Engelse Taxi niet alleen comfort en plezier leveren op de dag zelf, maar ook prachtige plaatjes opleveren waar je nog jaren van kunt genieten.

Waar kun je een trouwauto huren in Utrecht?

Als je dus op zoek bent naar een luxe trouwauto die de mooiste dag van jullie leven nog mooier kan maken dan moet je absoluut eens op de website van Huur Een Engelse Taxi kijken. Daar kun je prachtig opgeknapte Engelse Taxi’s vinden om als trouwauto te huren in Utrecht. Hiermee maak je echt een statement en schiet je de allermooiste foto’s. Bij Huur Een Engelse Taxi heb je meerdere opties als het gaat om trouwauto’s huren. Ze hebben namelijk diverse auto’s tot hun beschikking, bijvoorbeeld:

  • De Austin FX4 Plus trouwauto
  • De Fairway Driver Trouwauto
  • En een flitsende, rode dubbeldekker

De laatste optie is super gaaf om te gebruiken als vervoer voor jullie gasten, bijvoorbeeld als ze dan de ene naar de andere locatie moeten worden gereden. Dit zie je heel vaak bij bruiloften. De ceremonie vindt plaats in de kerk, en het diner en het feest op de feestlocatie. vervoer tussen beiden is dan heel handig, en dus kun je samen met die trouwauto huren in Utrecht ook de dubbeldekker reserveren voor je gasten. 

Een rode dubbeldekker huren

Als je al besloten hebt bij Huur Een Engelse taxi je trouwauto te huren in Utrecht dan zou ik ook voor de flitsende, rode dubbeldekker gaan om je gasten in te vervoeren. Hiermee maak je echt indruk en zo maak je jullie speciale dag ook voor al je gasten onvergetelijk! En dat is natuurlijk wel de bedoeling, dat zowel jullie als jullie gasten je deze dag nooit meer vergeten.