Vorige week moest ik voor mijn werk vliegen naar het buitenland. Wij hebben een belangrijke klant in Bulgarije en die zou ik bezoeken voor een aantal dagen. Ons bedrijf maakt speciale software voor bedrijven en bijna alles wordt aangepast op de wensen van het bedrijf. Er zijn veel bedrijven die dit doen, maar wij hebben veel ervaring met een klein gedeelte van de software. Wij zien tegenwoordig steeds meer bedrijven die om onze hulp vragen en het bedrijf is snel aan het groeien. Vaak maken wij eerst een eerste versie voor een bedrijf en door de jaren heen maken wij steeds meer aanpassingen aan de software. Het bedrijf waar ik heen moest is al jaren een goede klant van ons, maar wilde nu graag een nieuwe software laten maken. Zij wilden graag alles snel regelen en vroegen of ik binnen een paar dagen kon langskomen bij dit bedrijf. Aangezien het een goede klant is wilde ik dit voor ze doen, maar we moesten daardoor een presentatie maken op het laatste moment. Ik had met mijn team alles afgemaakt voor de presentatie en moesten hiervoor lange dagen maken. Mijn baas wilde graag nog de presentatie op het laatste moment bespreken, zodat we dingen konden aanpassen. Door de bespreken had ik geen tijd meer om met de trein naar Schiphol te gaan en moest ik snel een taxi van Delft naar Schiphol regelen, gelukkig had ik dit al van te voren gedaan. Mijn baas wil graag alles op het laatste moment nog perfectioneren, waardoor ik wist dat ik met een taxi moest. Met de trein duurt het niet lang voordat je bij Schiphol bent, maar een taxi van Delft naar Schiphol is veel sneller. Ik besloot om mijn auto op het werk te laten staan en een taxi in Delft te zoeken. Het leek mij het beste om dit online te doen, want ik had geen telefoonnummers van locale taxibedrijven.

Een handige website voor een taxi in Delft

Online zocht ik naar taxibedrijven waar ik snel en gemakkelijk een taxi kon bestellen. Ik vond diverse websites, maar ik vond de website https://delft.taxi/ van het bedrijf Cityway erg handig. Bij dit bedrijf moet je ingeschreven zijn om een taxi in Delft te bestellen, maar daarna kan je erg gemakkelijk een taxi reserveren. Van te voren voer je de gegevens in en dan kan je via de website een taxi in Delft reserveren en alvast betalen. Je weet daarom al van te voren wat je moet betalen en hoeft niet meer contant in een taxi af te rekenen. Ik werkte dat een taxi reserveren via deze website veel goedkoper is dan bij andere taxibedrijven. In het verleden heb ik wel eens vaker een taxi van Delft naar Schiphol genomen en was veel meer geld kwijt. Bij deze website ben je snel klaar en weet je van te voren waar je aan toe bent. Binnen een aantal minuten had ik al mijn taxi gereserveerd bij Cityway.

Op tijd op Schiphol

Op het afgesproken tijdstip stond er een taxi in Delft klaar om mijn naar Schiphol te brengen. Ik rende naar beneden omdat ik wat later was en daarna konden wij vertrekken. Gelukkig kwamen wij op tijd aan en haalde ik het vliegtuig nog. Nadat ik deze taxi in Delft heb gebruik krijg ik kortingcodes, waardoor ik nog voordeliger een taxi kan bestellen. Voor een taxi in Delft raad ik Delft.taxi aan.

  • Eerst aanmelden bij de site
  • Gemakkelijk een taxi reserveren
  • Veel goedkoper dan concurrenten
  • Van te voren afrekenen
  • Ook vaak korting op taxi’s