Afgelopen zomer waren mijn man en ik 25 jaar getrouwd en hij is vlak daarvoor wederom op zijn knieën gegaan om me voor een tweede keer ten huwelijk te vragen. Wel een beetje vreemd natuurlijk, maar hij wilde graag ons huwelijk opnieuw aan elkaar bevestigen en na al die tijd nog steeds bewijzen dat hij van mij hield door op nieuw met mij te trouwen. Dit was zo romantisch, natuurlijk zei ik gelijk ja en hebben we besloten om een groot feest in onze achtertuin te vieren. Het lijkt tegenwoordig wel bijzonder te zijn als je zo lang met elkaar getrouwd bent en mijn man en ik zijn de beste maatjes en willen dit bijzondere moment dan ook graag met iedereen in onze omgeving vieren. Nu hebben we een grote achtertuin en dus hebben we besloten om voor onze bruiloft een partytent te huren die we in de achtertuin kunnen plaatsen en waarin we de band en een dansvloer konden realiseren. We hebben toen contact opgenomen met We Love Tents en gevraagd of we bij hen een partytent konden huren voor deze gelegenheid. Dit was zeker mogelijk, inclusief vloer, verwarming, verlichting en alles wat erbij komt kijken.

De partytent huren via We Love Tents

Ik had voor mijn werk al eens eerder contact opgenomen met We Love Tents via hun website welovestretchtents.com. We hebben elk jaar een zomerbarbecue voor het personeel en dan maken we over het algemeen ook altijd gebruik van een mooie grote tent en zodoende heb ik eerder een partytent kunnen huren via deze organisatie. Ze bieden prachtige tenten die op diverse manieren kunnen worden geplaatst om het juiste effect te bereiken en een partytent huren via We Love Tents is daarmee voor ons de ideale oplossing.

  • Ze denken prettig met je mee
  • Geven advies over de opzet en benodigdheden
  • Zijn niet te duur
  • Regelen alles voor de opbouw
  • Verzorgen de afbouw

Wij hebben ons geen seconde druk hoeven maken over de partytent. Een partytent huren via We Love Tents is wat dat betreft echt super eenvoudig en snel geregeld. Je weet waar je aan toe bent, ze leveren op tijd en zorgen ervoor dat de tent in korte tijd wordt opgebouwd. Ze hebben daar natuurlijk veel ervaring mee en ik ben heel blij dat mijn man en ik niet hoefde mee te sjouwen en te helpen bij het opbouwen, want mijn man was druk met de toevoer van de dranken en ik hield me bezig met de catering. En door een partytent te huren via We Love Tents waren we ervan verzekerd dat de tent snel geplaatst was en we daarna direct aan de slag konden met de inrichting van de tent.

Multifunctioneel voor een fantastisch feest

Een partytent huren heeft erg veel voordelen, want niet alleen staan de mensen droog bij regen of hebben ze schaduw bij zonnig weer, het brengt ook nog eens sfeer aan het feest. Vooral met leuke verlichting en, zoals wij gedaan hebben, veel inrichting met bloemen en planten. Ik werk zelf bij een bloemist en heb via mijn werk een aantal mooie zuilen kunnen regelen met prachtige arrangementen om de partytent mee aan te kleden. Door een ondervloer bij de partytent te huren hadden we ook nog eens een stevige ondergrond om die zuilen mooi neer te kunnen zetten. De verlichting bracht veel gezelligheid, net als de verwarmingselementen die we erbij gehuurd hadden en uiteindelijk hebben veel mensen gebruik gemaakt van de partytent, om in te zitten, te dansen en te genieten van de band. We weten nu wel dat als we weer een feest hebben we de partytent huren bij We Love Tents.