Wat doe je als jouw kind voor het eerst naar school gaat? Natuurlijk wordt er allereerst gekeken naar de school zelf. Maar als de school eenmaal is uitgekozen, dan weet je dat je door moet. Zo moet je kind voldoende eten en drinken mee kunnen nemen. Bij Ziggytoys hebben ze daar hele goede artikelen voor. Zij verkopen Mepal bekers en broodtrommels. Een Mepal beker is een welbekende beker onder alle schoolgaande kinderen. Ook ik heb hem zelf in mijn jongere jaren mogen gebruiken, al dan niet van een soortgelijk merk. Het is prettig dat je de garantie hebt dat een beker lekvrij is. Je zou maar dagelijks een tas moeten schoonmaken omdat de beker niet lekvrij bleek te zijn. Met een Mepal beker hoef je niet te twijfelen of je kind thuis zal komen met een vieze tas. Toen mijn oudste dochter voor het eerst naar school mocht, mocht ze van mij ook haar eigen Mepal beker uitkiezen met een bijbehorend broodtrommeltje. Voor mijn dochter is het al een spannende stap, dus het is extra leuk om dan je eigen schoolspulletjes te mogen verzamelen. Tegenwoordig biedt Mepal ontzettend veel opdrukken aan dat er bijna niet te kiezen valt. Alle bekers hebben een volume van 300 milliliter. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze dochter genoeg drinkt, geven we haar twee bekers mee. Uiteraard zijn dit beide Mepal bekers. Soms drinkt ze zelf nog een derde beker wanneer ze dorst heeft.

De voordelen van een Mepal beker

Het kopen van een Mepal beker staat voor ons gelijk aan:

  • Een lekvrije beker;
  • Een veilige beker, want de beker is BPA-vrij;
  • De beker heeft een gevarieerd aanbod;
  • De beker is eenvoudig te gebruiken.

Inmiddels is mijn dochter trotse eigenaar van haar eigen Mepal beker en trommel, waar ze ontzettend veel gebruik van maakt. Enkele keren is het haar overkomen dat de beker niet goed werd dicht gedraaid. Maar al snel is het daarna niet meer voorgekomen, onze dochter leerde hoe ze haar dop goed op de beker kon doen. Dat helpt, want daardoor draai je de beker echt goed dicht. En als een Mepal beker echt goed dicht zit, is de beker ook echt lekvrij. Laatst vertelde de juf dat onze dochter ontzettend trots is op haar lunchbeker en -trommel, dat ze haar beste vriendinnetje verteld heeft dat zij ook aan haar mama zou moeten vragen om exact dezelfde beker en trommel. Ik vond dat zo grappig. Blijkbaar is het een populair onderwerp onder de kinderen om al hun spullen met elkaar te vergelijken. Wat overigens opvalt is dat maar één leerling uit de klas een andere beker heeft. Alle andere kinderen uit haar klas hebben dezelfde Mepal beker in hun tas zitten. Dit zegt veel over het merk en de kwaliteit daarvan

Blij met eenvoud en lekvrij

Vraag bij twijfel maar eens rond. Ik weet zeker dat iedereen het merk Mepal zal aanraden. Eenvoud en lekvrij zijn twee woorden die een moeder blij kan maken. Deze Mepal beker drinkt overigens ook fijn en makkelijk. De dop is ook door kleine kinderhanden goed open en dicht te draaien. Overigens zie ik ook wel eens zakenmannen deze bekers gebruiken. Als ik dan eens informeer waarom, zeggen ze dat het feit dat de bekers lekvrij zijn een goede vereiste is om de beker veilig in hun aktentas te stoppen. Kijk op zippytoys voor alle bekers. Kies dan direct ook even een mooie Mepal beker uit. Voor jezelf, voor je dochter of misschien als cadeautje.