Je hebt al een poosje een website maar eigenlijk werkt hij niet meer helemaal naar behoren, of mis je een aantal belangrijke functies die je kunnen helpen bij het laten groeien van je bedrijf. Wellicht maak je simpelweg geen gebruik van het beste platform voor jouw webshop. Volgens Creative ICT (een full service digital agency) is een Magento 2 webshop namelijk vele malen beter dan webshops die op basis van andere platformen zijn gebouwd. Magento 2 biedt namelijk een breed scala aan voordelen ten opzichte van andere platformen (en zelfs en opzichte van eerdere versies van Magento) en dus is het zeker aan te raden voor een Magento 2 webshop te kiezen. Dit geldt zowel voor starters die vanuit het niets met een nieuwe webshop willen starten als voor mensen die al jaren een webshop runnen en simpelweg meer keuzemogelijkheden, vrijheid en veiligheid willen voor hun shop. De voordelen van Magento 2 zijn namelijk als volgt:

  • Het platform biedt ontzettend veel gebruiksvriendelijkheid
  • Eenvoudig overzicht van orders, verkopen, verzending en voorraad
  • Handige rapportages per week of per maand
  • Magento 2 is maar liefst 20% sneller dan Magento 1
  • Volledig responsive websites mogelijk

Bovendien heb je bij een Magento 2 webshop de mogelijkheid om meerdere gebruikersrollen en subgebruikers toe te voegen. Dit is prettig voor ondernemers met personeel, die je niet alle vrijheid willen geven in de backend van je online shop, maar wel bij de nodige informatie wilt laten.

Een Magento 2 webshop voor B2B

Je kunt natuurlijk met Magento 2 een webshop (laten) bouwen met de consument als doelgroep. Het is echter vanaf versie 2.2 ook mogelijk om een B2B functionaliteit in te schakelen. Deze is standaard ingebouwd en gemakkelijk in gebruik. Bedrijven hebben dan een account met wachtwoord nodig om wholesale-orders te kunnen plaatsen en voor de rest werkt het in principe hetzelfde als een normale webshop voor consumenten. Dit is één van de aspecten waarin Magento voorop loopt op andere platformen om webshops mee te bouwen. Ze zijn altijd zeer actief in het bedenken en implementeren van nieuwe features en handigheidjes, waardoor je met een Magento 2 webshop dus altijd het beste van het beste hebt op het gebied van online snufjes. En met zo’n goede webshop sta je als ondernemer sterk. Het is namelijk je (online) visitekaartje van je bedrijf en als je webshop goed werkt is je conversiepercentage vaak stukken hoger dan wanneer je een website hebt die her en der wat features mist.

De diensten van Creative ICT

Bij Creative ICT kun je terecht voor een volledig op maat gemaakte Magento 2 webshop. Deze wordt helemaal gebouwd naar jouw wensen terwijl je tegelijkertijd wordt geadviseerd en van informatie voorzien over de mogelijkheden die je allemaal hebt. Bij Creative ICT weten ze namelijk precies wat wel en niet werkt als het om webshops gaat. Ze hebben jarenlange ervaring met het bouwen van nieuwe webshops voor zowel nieuwe als bestaande ondernemers, en dit maakt ze met recht een ervaren speler op het gebied van webdesign. Dat ze werken met Magento is nog een extra voordeel. Een Magento 2 webshop is namelijk in zovele opzichten beter dan webshops gebouwd met andere platformen. Twijfel dus niet langer en contacteer de webbouwers van Creative ICT