Het wordt nogal eens onderschat, maar veel mannen zijn onzeker over hun haar. Ondanks dat het heel normaal is om met een kaal hoofd rond te lopen, zijn veel mannen niet blij met hun kaalheid. En het is zonde om met deze zorgen en spanningen rond te blijven lopen. Denk daarom eens aan een haartransplantatie. Het is tegenwoordig helemaal niet meer moeilijk en ingewikkeld om een kliniek te vinden die het haar op een veilige manier kan transplanteren. Het is even een proces, maar het zal je uiteindelijk zo veel opleveren. Ik merkte zelf een aantal jaren geleden dat ik steeds kaler begon te worden. Ik kreeg hierover ook opmerkingen uit mijn omgeving. Ik deed wel alsof dat me niets deed, maar diep van binnen was dat niet het geval. Ik werd steeds onzekerder. Ik deed vaker een pet op omdat ik bij mezelf dat dunner wordende haar echt niet mooi vond staan. Op een dag vond ik dat het genoeg was met de negativiteit en besloot ik op zoek te gaan naar een oplossing. En een haartransplantatie leek mij geweldig.

Laat deze haartransplantatie doen in Turkije

Ik stond wel open voor een haartransplantatie, maar ik wilde hiervoor wel een topspecialist inschakelen. Dus ik ben even goed gaan onderzoeken waar je het beste terecht kunt als je een haartransplantatie wil laten doen. Ik heb goed gekeken naar een kliniek die bijvoorbeeld keurmerken bezit. Dit is een hele goede manier om te ontdekken wat voor vlees je in de kuip hebt. Daarbij zijn er nog veel meer zaken waar je op kunt letten als je een kliniek voor een haartransplantatie zoekt. Denk bijvoorbeeld aan de service die erbij wordt verleend. Hoe gaat het proces in z’n werk? Hoe zijn de medewerkers opgeleid? Dit zijn allemaal relevante zaken die goed zijn om uit te zoeken. En zo heb ik de kliniek gevonden die mij het meeste aanstond. En die kun je vinden via esteworld-haartransplantatie.nl. Dit is een kliniek voor haartransplantaties in Turkije. Hier vond ik de voordelen die ik zocht:

  • Garantie op resultaat
  • Gratis consult en nazorg
  • Nederlandse begeleiding
  • Diverse keurmerken

De garantie op het resultaat vind je zeker niet bij elke aanbieder dus dat stond me erg aan. Daarbij kun je ook rekenen op een gratis consult en nazorg door een haarspecialist in Nederland. Alle begeleiding is in het Nederlands, dus dat vond ik ook een geruststellende gedachte. Bovendien hebben ze diverse keurmerken in het bezit, zoals ISO9001, TUV en de Nederlandse Haarstichting. Dat geeft aan dat zij goede kwaliteit te bieden hebben.

Esteworld is een topspecialist

Ik durfde het helemaal aan met deze specialist en ik ben naar de site gegaan om een consult te plannen. Je merkt gelijk hoe professioneel ze zijn, dat is echt heel prettig. Alles kon al snel geregeld worden. Om het mezelf zo aangenaam mogelijk te maken, koos ik voor Vip service. Dit kan ik echt iedereen aanraden. Zo wordt alles voor je geregeld en voelt het bijna alsof je op vakantie bent. Zo heb je geen zorgen en kun je ook nog genieten van een luxe hotel. Het is echt aan te raden om een haartransplantatie bij Esteworld te laten doen. Ik ben voor honderd procent tevreden over het resultaat. De specialisten hebben geweldig werk verricht. Het belangrijkste vind ik dat het er zo natuurlijk uitziet. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Dus ik zou iedereen die een haartransplantatie will, adviseren om naar Esteworld te gaan. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en voel me gelukkiger, dus het was de moeite meer dan waard.