Ons bedrijf bestond onlangs 30 jaar en dit heuglijke feit wilde wij vieren op een bijzondere locatie met al onze medewerkers en hun geliefden, onze klanten en onze opdrachtgevers. We hebben hiervoor een bijzondere locatie gevonden waar we het feest konden houden. We vonden het leuk om hierbij ook een aantal acts te hebben en daarom hebben we ervoor gekozen om Rich Magic in te huren als goochelaar voor dit evenement. In totaal hadden we toch al snel zo’n 750 gasten, dus dan is het belangrijk dat iedereen op een leuke manier vermaakt wordt. Rich Magic is als goochelaar daarvoor een uitstekende keuze gebleken.

De toegevoegde waarde van een goochelaar tijdens een feest

Rich Magic is goochelaar en illusionist en hij weet met kwaliteit en sfeer een geweldige show neer te zetten die keer op keer groepen aanwezigen heeft vermaakt. We kregen gedurende het feest en ook nadien veel complimenten. Men vond de act van Rich Magic:

  • Origineel
  • Creatief
  • Grappig
  • Onderhoudend
  • Professioneel

Kijk, goochelen dat heeft iedereen wel eens geprobeerd, maar Rich Magic heeft goochelen in onze ogen naar een hoger niveau getild en hier absoluut een indrukwekkende act van gemaakt. Het gaat natuurlijk allemaal om de illusie. Mensen proberen tijdens de act steeds te achterhalen wat een goochelaar nou eigenlijk doet en dat lijkt zelfs nog belangrijker dan de act op zich. In onze industrie is het vaak zo dat de creatieveling juist proberen te achterhalen wat de achtergrond is van iets en ook hier stonden deze mensen weer gretig vooraan. De één na de ander wilde weten hoe een truc in elkaar zat en dat was erg vermakelijk voor ons als organisatoren om te zien. Daarnaast gaat het bij zo’n act natuurlijk ook heel erg om persoonlijkheid. Hoe wordt een truc gebracht en hoe is de interactie tussen publiek en goochelaar. Ondanks dat de act van Rich Magic bedoeld was als één van de diverse acts die we geregeld hebben, was dit toch echt wel de act waar iedereen vol over was. Het moet natuurlijk ook wel een breed publiek aanspreken en niet alleen de kinderen die de medewerkers ook mochten meenemen naar het feest, maar vooral ook de volwassenen. In een ieder van ons schuilt toch nog wel een kind en we zijn van nature nieuwsgierig naar de achterliggende handelingen die een goocheltruc maken tot wat het is. Een ware illusie.

Informatie verkregen via de website

Het is bij het organiseren van een bedrijfsfeest, zeker wanneer het gaat om een belangrijke mijlpaal als de onze, van groot belang dat alles klopt. Bij sommige acts weet je dat nooit en we hebben eerder wel eens een muzikale act gehad toen we een eerder bedrijfsfeest organiseerden en die bleken er niet zo veel zin in te hebben. We hebben daarom vooraf alle filmpjes op richmagic.nl bekeken, zodat we al wisten hoe deze goochelaar te werk zou gaan. Dat zag er al erg indrukwekkend uit en zo hebben we goed met Rich Magic kunnen overleggen wat we precies wilde neerzetten op ons feest en wat we van zijn act verwachten. Deze goochelaar had er heel duidelijk wel zin in, want hij bracht zijn act keer op keer met zoveel charme en op zo’n leuke aansprekende manier, dat echt iedereen opging in zijn act en in de trucs. Het feest is uiteindelijk een zeer memorabel event geworden waar we nog lang aan terug zullen denken en hiervoor zijn we ook onze goochelaar dank verschuldigd. We hebben allemaal enorm genoten van deze act en zijn absoluut blij dat we ervoor gekozen hebben om Rich Magic als goochelaar in te huren voor ons feest.