De meest geweldige dag van jullie leven vind binnenkort plaats en jullie zijn nog opzoek naar een top bruiloftsband? Wij van FunQ zorgen voor een geweldige afsluiting van de mooiste dan van jullie leven! Uiteraard stemmen wij alles af op jullie wensen en jullie gasten. Op jullie bruiloft moet alles perfect zijn. Van de locatie tot aan een prachtige trouwjurk. Benieuwd naar onze bruiloftsband? Bekijk dan nu onze website en laat jullie verrassen: coverbandfunq.

Spetterend knalfeest met bruiloftsband FunQ!

Jullie trouwdag begint met een prachtige ceremonie, waarnaar jullie elkaar het jawoord geven. Van harte gefeliciteerd. Het feest mag nu losbarsten! De bruiloftsband FunQ zorgt gezamenlijk met jullie en alle gasten voor een spetterend knalfeest! Wij zorgen voor een heerlijke en vooral gezellige sfeer die bijdraagt aan een avond vol dierbare herinneringen. De muziekkeuze stemmen wij helemaal af op jullie wensen. De muziekkeuze is bepalend voor de sfeer van het feest. Het zorgt voor liefdevolle momenten, waarop romantisch gedanst kan worden en op andere momenten voor feeststemming om niet te vergeten met jullie favoriete nummers op de dansvloer! Wij zijn breed georiënteerd en bekend met alle muziekstijlen. Met FunQ zijn jullie dus verzekerd van een top feest geheel passend bij jullie droomfeest. Speciale verzoeknummers vanuit het publiek of onverwachte situaties? Geen enkel probleem voor ons! Met al meer dan duizenden top feesten, zijn jullie met FunQ als bruiloftsband vergezeld met ervaren top muzikanten en zangers voor jullie special day!

Ervaren allround bruiloftsband met fantastische mogelijkheden!

 Onze ervaren muzikanten en zangers weten altijd precies in te spelen op de emotie en sfeer van het moment. Een geweldig trouwfeest heeft namelijk niet alleen hele gezellige feestmomenten, maar ook knusse soms zelfs emotionele liefdesmomenten. Denk bijvoorbeeld aan jullie adembenemende openingsdans! Een fantastisch moment die met de juiste muziek en belichting voor een top sfeer zorgt. Daarbij is een goede interactie met jullie en alle gasten voor ons van belang. Met alle speciale verzoeken van de avond en jullie favoriete muziek zorgen wij voor een heerlijke avond, waarbij de dansvloer geen moment leeg zal zijn. FunQ bestaat uit een hechte groep muzikanten en zangers met meer dan 20 jaar ervaring. Met alle kennis van het vak, zorgen wij voor een gezellig top feest! 

Zijn jullie er nog niet helemaal uit of jullie willen kiezen voor een bruiloftsband of DJ? Geen enkel probleem! Voor een kleine meerprijs boek je een van onze geweldige bevriende DJ’s, naast ons als bruiloftsband. Een top avond verzekerd! Daarbij zijn wij in het bezit van een gave geluid en lichtinstallatie! Zonder meerprijs profiteren jullie van het complete plaatje!

Bruiloftsband FunQ op de dag van jullie leven:

  • Gegarandeerd genieten van een ervaren top bruiloftsband 
  • Geheel naar jullie favoriete muzieksmaak
  • Speciale verzoeknummers mogelijk
  • Inspelen op emotie en sfeer
  • Combinatie met bevriende DJ’s mogelijk
  • Inclusief fantastische geluid- en lichtinstallatie
  • Van oude gouden klassiekers tot hippe moderne dance liederen
  • Mogelijkheid tot extra gast muzikanten

Nieuwsgierig geworden naar FunQ? Bekijk snel via de website de promo filmpjes van onze gaafste bruiloftsfeesten: coverbandfunq.nl/bruiloftsband. Liever afspreken en ‘the real thing’ beleven? Wij maken graag kennis met jullie. Geniet van een privé show op een meter afstand er ervaar het zelf. Neem gauw contact met ons op en vraag of jullie trouwdatum nog vrij is in onze agenda!