Toen ik op zoek ging naar een luxe vakantiehuis viel het aanbod me in eerste instantie nogal tegen. Veel vakantiehuizen worden verhuurd als ‘exclusief’, maar de faciliteiten die erbij kwamen vond ik niet bijzonder. Gelukkig kwam ik al snel op de website van Interhome terecht. Hier vond ik wel exclusieve vakantiehuizen die ik als luxe kon bestempelen. Deze woningen beschikken bijvoorbeeld over een:

  • Zwembad
  • Vaatwasser
  • Sauna
  • Uitzicht op zee
  • Jacuzzi
  • Open haard

Ik vind het namelijk vrij standaard dat er bijvoorbeeld Wifi of een parkeerplaats aanwezig is. Sommige aanbieders adverteren alleen al met deze faciliteiten als luxueus. Bij Interhome kon ik dus een luxe vakantiehuis vinden met allerlei heerlijk extra’s. Via https://www.interhome.be/exclusief-en-luxueus/ kon ik bovendien meteen boeken. Ik heb voor aankomende zomer een luxe vakantiehuis in Portugal geboekt. Daar gaan we met het hele gezin genieten van het strand en lekker eten. Een luxe vakantiehuis als het onze gaat zeker bijdragen aan ons genot daar. De kinderen verheugen zich nu al op eindeloos speelplezier bij het zwembad. Mijn vrouw en ik hebben natuurlijk zin om ons te ontspannen in de sauna.

Bestemmingen met luxe vakantiehuis

Zoekt u ook een luxe vakantiehuis op een bestemming in Europa? Interhome kan dan uitkomst bieden. Hier vond ik mijn vakantiehuis in Portugal, maar het is ook mogelijk voor landen als Noorwegen, Italië of Duitsland te kiezen. Interhome biedt daarnaast ook woningen aan in Canada en de Verenigde Staten. De website laat eenvoudig alles zien wat je nodig hebt. Je kunt filteren op de faciliteiten die jij wilt in je luxueuze vakantiehuis. Zo wilden de kinderen persé een zwembad en wilden mijn vrouw en ik graag een sauna. Ik kon alle woningen aanvinken die hierover beschikten, en zo eenvoudig een keuze maken. Ik was blij dat ik zo snel kon boeken want ik had al een hele zoektocht afgelegd, op zoek naar een écht luxe vakantiehuis. Over een aantal weken vertrekken we en ik ben ontzettend benieuwd naar onze Interhome vakantiewoning. Ik kan alvast aanbevelen via deze website te boeken, want het is ontzettend makkelijk. Bovendien is Interhome een bewezen betrouwbare organisatie. Ik vind het prettiger om via deze organisatie te boeken dan particulier een huis te huren. In dat geval weet je nooit wat je aantreft en kun je je geld niet terugvragen als het niet bevalt. Dat kan met de ruime voorwaarden van Interhome wel.

Hulplijn en service

Een andere reden om te kiezen voor Interhome is de goede service. Interhome biedt een hulplijn aan voor klanten die ter plaatse een probleem hebben. In die wetenschap ga ik met een gerust hart op vakantie. Er kan immers genoeg gebeuren op je vakantie, zoals autopech of verloren bagage. In die gevallen kan ik een beroep doen op de verhuurder van mijn luxe vakantiehuis. Ook dát is een gevoel van luxe, natuurlijk. Toen ik vorige week nog een vraag had over onze boeking kreeg ik bovendien snel antwoord van een deskundige medewerker via https://www.interhome.be/exclusief-en-luxueus/. Als het vakantiehuis deze zomer bevalt boeken wij zeker vaker een luxe vakantiehuis bij Interhome. Het aantal bestemmingen is groot, dus wij kunnen de komende jaren nog wel even vooruit. Naast een luxe vakantiehuis kun je er ook terecht voor appartementen en ‘gewone’ vakantiehuizen. Dat is ideaal als je geen prijs stelt op een luxe vakantiehuis en wat goedkoper op vakantie wilt gaan. Dan kun je alsnog gebruik maken van de uitstekende service van Interhome. Wij kiezen daarentegen graag voor een echt luxe vakantie. Zoveel tijd om op vakantie te gaan hebben we niet, dus áls we gaan, gaan we goed.

Lees meer…