Ben jij zo iemand die goed is in zijn werk, het huis meestal goed op orde heeft, goed voor jezelf en anderen zorgt, weet wat je wil, maar niet zo goed is ontspannen? Veel mensen zitten in hetzelfde schuitje. Het is moeilijk om in onze tijd bewust de tijd te nemen voor jezelf. Veel mensen blijven naast hun werk ook thuis bezig met het versturen van mails, dingen regelen, dingen plannen et cetera. Je zegt dan tegen jezelf dat het niet op een ander moment kan, of dat wanneer je het nu niet doet je het gaat vergeten. Mensen vergeten hunzelf daardoor. Het is essentieel om soms niks te hoeven, niks te moeten, zodat je je eens lekker kan vervelen. Of veel beter nog, jezelf eens lekker te verwennen. Wanneer is de laatste keer dat je dat gedaan hebt? Jezelf verwennen? Dan hebben we het niet over het kijken van een film op de bank, dan hebben we het echt over aandacht besteden aan jezelf. Aan je lichaam en aan je geest. Het is vrijwel onmogelijk om dat in het dagelijkse leven regelmatig te doen, maar wanneer je het wel doet voel je je vaak een stuk beter. Vaak is het ook onhandig om jezelf thuis af te sluiten van de wereld om je heen. Je partner, je hond, je kind, je werk,; iedereen vraagt op een gegeven moment wel aandacht van je. Het is daarom soms handig om, met of zonder iemand, eens naar een eigen plekje te gaan. Een plekje waar je je alleen op jezelf hoeft te richten. Dat is iets wat wij je kunnen bieden, spa 1001. Waarom overweeg je niet eens een kijkje bij ons te nemen? Dan heb ik het over onze privé wellness spa in Amsterdam.

Dit is waarom je eens langs onze privé wellness spa in Amsterdam moet komen

Ten eerste, we hebben het over een privé wellness spa in Amsterdam. Waar kun je tegenwoordig in Amsterdam nog alleen zijn. Als je wilt kun je onze hele spa alleen voor jou en je partner afhuren. Je kunt een paar uurtjes met jou en je partner een van onze wellnness programma volgen. Wat interessant is aan ons is dat we naast een aantal vaste programma’s hebben, die tevens al vrij uniek zijn, je ook zelf een programma kan samenstellen. Je kunt je eigen arrangementen bepalen, in overleg is er namelijk heel veel mogelijk bij ons. Als je even contact met ons opneemt, kun je met ons overleggen wat je wilt hebben. Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat het wordt zoals jij wilt. Neem een kijkje op onze website, waar ook onze contactinformatie staat: spa1001. Wil jij je bezoek aan onze privé wellness spa in Amsterdam romantisch maken? Dat kan! Wil je het feestelijk maken, wij regelen ballonnen en slingers. Wil je een high tea bij ons houden, lekker eten en drinken terwijl je optimaal kunt ontspannen? Wij regelen het voor je. Dit is wat wij als privé wellness spa in Amsterdam te bieden hebben:

  • Een persoonlijke aan te passen arrangement, er is heel veel mogelijk!
  • Een echte privé ervaring, het kan zo privé als je het wil hebben.
  • Even echt je lichaam en geest ontspannen.

Kom een langs in onze privé wellness spa!

Je hoeft natuurlijk niet zelf een creatief arrangement samen te stellen; je kunt zeker een van onze reguliere arrangementen in onze privé wellness spa in Amsterdam volgen. De klant is koning bij ons. Wil je een keer langskomen in onze privé wellness spa in Amsterdam, maak dan een afspraak op onze website: spa1001.nl.