Op onze website kan je je opgeven voor Nederlands meest populaire 1-daagse cursus gesprekstechnieken. Leer de beste praktische technieken en inzichten die je nodig hebt om een goed gesprek te kunnen voeren en een prettige gesprekspartner te zijn. Volg net zoals vele andere Nederlanders voor u de beste cursus in gesprekstechnieken. Onze cursus helpt u als u moeite heeft met bijvoorbeeld helder communiceren, als u uw houding wilt toepassen tot uw communicatie en vragen stellen en goed kan luisteren naar de juiste antwoorden. Bij gesprekstechnieken.com kan u juist terecht voor de beste cursus van Nederland in gesprekstechnieken. 

Hoe werkt een cursus gesprekstechnieken?

Binnen 1 dag leert u bij onze cursus hoe je een duidelijke, aangename en constructieve gesprekspartner wordt in elk gesprek. Iemand die duidelijk en goed een gesprek kan voeren, duidelijk zijn standpunt kan overbrengen maar ook goed luistert en duidelijke oplossingen bied. Via onze cursus kan u al deze punten verbeteren. U leert duidelijk communiceren van echte expert, En u krijgt een dag 7 uur lang de cursus. Onze resultaatgarantie is maar liefst 100%, en onze cursus zelf is door klanten beoordeeld met een 8.7. Er zijn in totaal 3 vormen van een cursus gesprekstechnieken die wij geven:

  • 1 daagse open training
  • In-company groepstraining
  • Workshops en lezingen

De 1 daagse open training houd in dat u 7 uur lang een cursus volgt, en u leert van onze experts hoe u goed en constructief een gesprek kan onderhouden door gerichte vragen te stellen, goed te luisteren en helder u standpunt kan vertellen. 

We bieden ook in-company trainingen aan. Dit houd in dat u de nieuwste technieken leert samen met uw collega’s, zodat u na de training elkaar nog scherp kan houden en goed van elkaar kan leren. We kunnen natuurlijk de training aanpassen en rekening houden met uw wensen. U kan met ons het aantal deelnemers overleggen, en voor eventuele vragen over deze training verder kijken op onze website of contact op nemen

Bij de workshops en lezingen komt er een inspirerende spreker die u alles gaat vertellen op het gebied van gesprekstechnieken, en bied ook oefeningen aan voor uw bedrijf zodat u uw gesprekstechnieken kan verbeteren

Over ons

Onze website bied de beste 1-daagse cursus gesprekstechnieken van Nederland aan. Wij helpen u en uw bedrijf graag met het verbeteren van uw gesprekken en geven u hier graag tips voor. Op onze website kan u de tarieven vinden of contact opnemen voor eventuele eisen of wensen. 

Bij onze cursus leert u beter communiceren, duidelijke heldere afspraken maken, goed uw standpunt overbrengen en bijvoorbeeld zelfverzekerd optreden. Zo leert u fatsoenlijke heldere gesprekken te creëren en goed te luisteren naar wat anderen zeggen, zodat u de juiste informatie naar boven kan halen. Wij gaan persoonlijk op elke medewerker in en helpen deze met het uitzoeken van de beste verbetering in gesprekstechnieken en helpen onze deelnemers dus persoonlijk met het verbeteren van zijn of haar gesprekstechnieken. Zo ontstaat er dus een prettige en persoonlijke leeromgeving op uw werk. Dus, neem nu contact op of kijk voor meer informatie over deze cursus gesprekstechnieken op onze website.