Bescherm uw waardevolle bezit met afdekzeilenIs het u ook wel eens gebeurd? Op een vrijdagavond bent u rustig tv aan het kijken, wanneer u opeens getik op het raam hoort.. “Ah, regen”, denkt u, “Niks nieuws”. Ineens springt u op met uw handen in het haar: “Mijn nieuwe leren tuinstoelen!” U bent ze vergeten in het tuinhuisje te zetten. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor: afdekzeilen! Wanneer u regen verwacht, haalt u het afdekzeil tevoorschijn en gooit u het over uw spullen heen. En voilà, nu zijn ze beschermd tegen de oh zo vertrouwde regen. Het kan dus zo makkelijk, snel en efficiënt zijn. Een afdekzeil kunt u in verschillende maten, kleuren en soorten aanschaffen en hierdoor ook verschillende soorten spullen beschermen. U kunt ze niet alleen voor uw tuinstoelen gebruiken, maar bijvoorbeeld ook voor de barbecue, al uw tuinmeubelen of uw voertuig(en). Er zijn zelfs afdekzeilen voor boten. Op pvc-tarp.com vindt u verschillende soorten afdekzeilen, o.a.:

  • Katoenen afdekzeilen;
  • Brandvertragende afdekzeilen;
  • Transparante afdekzeilen;
  • Goedkope afdekzeilen

Overigens kan een zeildoek ook vanaf de rol (per strekkende meter) worden aangeschaft, wat natuurlijk ideaal is voor mensen die zelf een doek willen produceren. PVC-TARP helpt u met het vinden van een product dat bij u past. Het is belangrijk om te kijken naar uw situatie en uw omgeving voordat u een product aanschaft. Hoewel het aantrekkelijk is om af te gaan op goedkopere afdekzeilen, is het beter om eerst op onderzoek uit te gaan. Wat voor afdekzeil zoekt u? Hoelang wilt u het product gebruiken? Naar welke kleur gaat uw voorkeur uit? Wat voor kwaliteit wilt u voor het product? Van welk materiaal wilt u dat het product is gemaakt? Hoeveel bent u bereid ervoor te betalen? Naar welke treksterkte bent u op zoek? Wanneer u, uw producteisen heeft genoteerd, heeft u de mogelijkheid de filters aan te passen naar uw wensen. Op deze manier vind u uw ideale product snel en efficiënt.

Aanbod afdekzeilen

PVC-TARP heeft niet alleen een aanbod in normale afdekzeilen, maar ook als u op zoek bent naar netten voor de tramsportsector/bouwsector bent op PVC-TARP.com op het goede (web)adres. Het aanbod in netten bestaat uit: aanhangernetten; containernetten; bouwheknetten; steigernetten/steigerdoeken; schaduwnetten; windbreekgaas/windbreeknetten en silonetten/kuilkleden. Bovendien kunt u ook toebehoren aanschaffen voor montage, afwerking en onderhoud van de zeilen. Onder “toebehoren” horen: spanlussen; zeilklemmen/marktklemmen; spanrubbers; elastisch koord; lijm; tourniquets; zeilringen; touw; Ty raps; etc. Daarnaast kunt u een zeil of hoes op maat laten maken, waarbij u kunt aangeven welke soort, kleur, etc. uw voorkeur heeft. Als het eindproduct u niet bevalt, heeft u de mogelijkheid uw wensen te mailen naar info@pvc-tarp.com.

PVC-TARP

PVC-TARP bestaat al elf jaar lang en heeft hierdoor veel ervaring opgedaan. Ze heeft een groot aantal leveringen per jaar, ook in het buitenland. Het bedrijf, dat u bij interesse (op afspraak!) kunt bezoeken, is gevestigd aan de Edisonstraat 20E in Oldenzaal. Door de jaren ervaring van het bedrijf levert het een groot aanbod van goede kwaliteitsproducten met lage prijzen. Ook bij de bezorging profiteert u van een snelle bezorging, als u voor 17:00 uur besteld is uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd! Verder is de verzending geheel gratis wanneer uw bestelling boven de 29,- euro is. Heeft u nog vragen? Bel dan +31(0)541-511362 of vul het contactformulier op de site in! Zijn uw spullen u dus dierbaar en wilt u ze bescherming bieden, zonder teveel te betalen of te lang te wachten? Neem dan een kijkje bij het aanbod van producten van PVC-TARP. Twijfelt u nog? Klik dan hier om een kijkje te nemen op onze blog pvc-tarp.com.