Als je last hebt van de zon, als je bijvoorbeeld binnen in je huis zit en tv wilt kijken, dan is het belangrijk dat je de zonnestralen kunt weren. Er is immers wel degelijk zoiets als teveel zon. Dankzij Estate zonwering kun je ervoor zorgen dat je de hoeveelheid zonnestralen die je huis binnen schijnen kunt beïnvloeden. Als je lekker in het zonnetje een boek wil lezen bij het raam, dan kun je de Estate zonwering van SunGo dicht laten. Maar als de zon laag aan de hemel staat en de stralen direct in je gezicht schijnen, dan is het prettig dat je de Estate zonwering naar beneden kunt laten. Op deze manier blokkeer je de directe zonnestralen, zonder dat het meteen pikkedonker in je woning wordt. Je zou immers ook de gordijnen dicht kunnen doen. Probleem met die optie is natuurlijk het feit dat je dan niet meer naar buiten kunt kijken en je het inderdaad meteen vrij duister maakt in je eigen woning. Tevens is het in de zomer geen goede optie, want je houdt de warmte niet buiten door de gordijnen dicht te doen. De zon kan immers nog altijd op de ruiten schijnen en je woning flink opwarmen. Met een Estate zonwering van hoge kwaliteit wordt de warmte net als de zonnestralen tegengehouden. De zon schijnt niet meer op de ramen en daardoor heb je geen last van een broeikaseffect in je huis. Maar in de winter is datzelfde broeikaseffect juist wel wenselijk, want daardoor kun je je woning op natuurlijke wijze opwarmen. Dat scheelt weer een paar euro’s op de energierekening. Dat maakt een Estate zonnescherm juist zo wenselijk, want doordat je deze open en dicht kunt doen, kun je dus zelf bepalen hoeveel zonnestralen en hoeveel warmte en je huis binnen komt. Tot op zekere hoogte natuurlijk, want als het buiten 30 graden is, dan zal het binnen sowieso heet worden. Maar het verschil tussen een sauna van 35 graden Celsius of een relatief koele kamer van 25 graden Celsius is de aankoop van een Estate zonwering meer dan waard. Mocht je dus op zoek zijn naar een goed Estate zonnescherm, dan ben je bij SunGo aan het juiste adres. Je kunt hier namelijk terecht voor allerlei verschillende soorten zonneschermen. Lees dan ook snel verder en ontdek of er iets voor jou tussen zit.

Een Estate zonweringvind je in een handomdraai via sungo-zonwering.nl

Je hebt wat betreft Estate zonwering uiteraard verschillende opties. Zo kun je bij SunGo terecht voor: 

  • Rolluiken
  • knikarm zonneschermen
  • Screens
  • Markiezen

Welke optie het beste is, hangt natuurlijk af van je woning en het soort ramen dat je hebt. Een ouderwetse boerderij is gebaat bij markiezen, omdat deze de klassieke uitstraling van de woning bevorderen. Een knikarm zonnescherm is ideaal voor boven een terras, zodat je het ook meteen als zonwering kunt gebruiken als je op je terras zit. 

Vraag eenvoudig een offerte aan

Zodra je een Estate zonwering hebt gevonden, dan kun je meteen ook via de site een offerte aanvragen. Op deze manier heb je direct een indicatie wat het gaat kosten.