Wanneer u uw kleding goed wilt reinigen, is het niet altijd voldoende om deze kleding in de wasmachine te gooien. Bovendien kan niet iedere kleding in deze machine gewassen worden omdat dat schadelijk kan zijn voor zowel de stof van de kleding alsook voor het model van de kleding. Het is daarom belangrijk om te weten waar u uw kleding kunt laten stomen wanneer u dat graag zou willen. Wij nodigen u uit om een keer naar onze stomerij in Deppenbroek te komen. Wanneer u in Enschede woont, bent u vast bekend met onze stomerij in Deppenbroek. Deze zit namelijk in het gelijknamige winkelcentrum waardoor u allerlei taken eenvoudig met elkaar kunt combineren. Wilt u graag even boodschappen doen en ondertussen uw kleding laten stomen? Het kan allemaal bij onze stomerij in Deppenbroek. U zult merken dat wanneer u met ons in zee gaat, wij er alles aan zullen doen om u zo goed mogelijk te helpen. Wij vinden het belangrijk dat u weet dat wij alles op alles zetten om uw kleding zo schoon en zo mooi mogelijk op te leveren. Kom daarom een keer langs in onze stomerij in Deppenbroek om te zien wat wij allemaal voor u kunnen doen. Wij gaan altijd meteen voor u aan de slag zodat u uw kledingstuk al heel snel weer bij onze stomerij in Deppenbroek kunt afhalen. Het maakt daarbij ook niet uit wat u wilt laten stomen. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten van stomen dus wij kunnen bijvoorbeeld colberts reinigen, maar ook voor een trouwjurk draaien wij onze hand niet om. Wij vinden het altijd leuk om te zien hoe wij een zo’n goed mogelijk resultaat kunnen neerzetten en wij heten u dan ook van harte welkom om een keer te kijken wat u bij ons zou willen brengen. U kunt meer over ons lezen op onze site. Het adres van onze pagina is eurocleaning.nl. Hier kunt u ook onze contactgegevens vinden voor het geval u nog een vraag voor ons heeft. 

Kom langs bij onze stomerij in Deppenbroek

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat uw kleding goed gereinigd wordt, raden wij u aan om een keer naar onze stomerij in Deppenbroek te komen. Onze mensen staan namelijk altijd voor u klaar om u te voorzien van advies. Heeft u een vlek in uw kleding en bent u bang dat deze niet meer verwijderd kan worden? Kom dan naar onze stomerij in Deppenbroek en wij gaan kijken wat wij voor u kunnen doen. Wij hebben de meest geavanceerde technieken in huis waardoor u er doorgaans zeker van kunt zijn dat wij u goed kunnen helpen. Wij hebben al heel veel vuile kleding weer als nieuw mogen maken en wij hebben daar altijd heel goede reacties op mogen ontvangen. 

Wij helpen u altijd voor een goede prijs

Wij vinden het belangrijk dat wij u voor een goede prijs kunnen helpen. Als u daarom voor kwaliteit kiest raden wij u aan om:

  • Een keer naar onze site te komen kijken 
  • Te lezen welk soort vlekken wij allemaal kunnen verwijderen 
  • Een keer bij een van onze vestigingen langs te komen 
  • Eurocleaning

Heeft u nog vragen? Dan staan wij u graag te woord.