Onze hond heeft onlangs een ernstige ziekte gehad. Wij hadden dit gelukkig op tijd in de gaten, maar dat betekende niet dat hij niet heel erg ziek is geworden. Hij had namelijk een grote infectie in zijn ingewanden en dat heeft hem heel veel pijn bezorgd. Als baasje is het heel vervelend om dit allemaal aan te moeten zien en wij vonden het dan ook heel moeilijk om dit allemaal te moeten verdragen. Gelukkig hadden wij een heel goede dierenarts die ons heel goed heeft weten te helpen. Wonder boven wonder is het gelukt om de hond weer gezond te maken, maar hij was toen wel heel erg afgevallen. Wij moesten er daarom voor zorgen dat de hond weer op gewicht kwam en de dierenarts vertelde ons toen dat wij het beste konden kiezen voor barfen. Het is namelijk zo dat wanneer je voor barfen kiest, je er zeker van kunt zijn dat je goed voer in huis haalt. Omdat wij in een klein dorp wonen, hebben wij niet de mogelijkheid om even naar de winkel te gaan om daar barfen te kopen en dus hebben wij gekeken of wij misschien ook barfen via het internet konden bestellen. Dat bleek het geval te zijn. Wij hebben namelijk goed en lang gezocht naar een site waar wij barfen voor een goede prijs konden bestellen en op die manier kwamen wij uiteindelijk terecht op de site van animalfoodexpress.nl. Deze site is heel handig voor mensen die graag barfen willen bestellen omdat je hier namelijk alles kunt krijgen wat je je maar kunt verzinnen. Wat ook heel erg prettig is aan deze site, is dat de prijzen van deze mensen heel erg laag liggen. Het is daarom ook dat wij hier graag barfen wilden bestellen. Wij hebben gekeken welke smaken er allemaal beschikbaar waren en wij vonden het moeilijk om een goede keus te maken omdat wij namelijk heel veel mogelijkheden kregen aangeboden. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor hart omdat wij lazen dat een hond hier heel goed op kan aansterken. Wij hebben een bestelling geplaatst en nog geen twee dagen later hadden wij onze barfen al in huis. 

Onze hond vindt barfen heel erg lekker

Wij hebben onze hond meteen een beetje van het barfen gegeven en wij merkten dat hij echt smulde van dit eten. Dat was ook precies waar wij op gehoopt hadden, maar je weet het natuurlijk maar nooit. Wij hebben onze hond nu al een tijdje aan het barfen en wij merken dat hij snel in gewicht aankomt. Hij krijgt namelijk met dit voer alle voedingstoffen binnen die hij nodig heeft. 

Onze hond is in opperste conditie

Wij merken dat onze hond heel goed kon aansterken nadat hij barfen is gaan eten. Zijn vacht glans weer en hij ziet er weer heel goed uit. Kortom:

  • Wij zijn blij met barfen 
  • Wij konden dit voer voordelig inkopen via de site animalfoodexpress.nl
  • Wij hadden ons voer al heel snel in huis 

Mocht u ook goed hondenvoer zoeken, dan kan ik u de site animalfoodexpress.nl van harte aanbevelen. Bekijk het aanbod vandaag daarom nog even.