Heeft u een verbouwing op de planning staan, maar weet u niet waar u moet beginnen? Dan is een aannemer in ‘s-Gravenzande wellicht een goede oplossing. Een aannemer in ‘s-Gravenzande neemt alle bouwactiviteiten op zich, coördineert deze en verzorgt de levering van een volledig voltooid bouwwerk. Met een aannemer in ‘s-Gravenzande hoeft u zich niet druk te maken of de verbouwing, of misschien wel een gehele renovatie, goed verloopt. Adriaan Storm Vastgoedonderhoud is zo’n aannemer in ‘s-Gravenzande. Wij leggen u graag uit wat wij als aannemer in ‘s-Gravenzande voor u kunnen betekenen.

Onze aannemer in ‘s-Gravenzande gaat voor het duurzame resultaat

Als aannemer in ‘s-Gravenzande nemen wij de gehele verbouwing of renovatie op ons. U kunt hierbij rekenen dat wij met een schappelijke prijs uw gebouw binnen het afgesproken termijn geheel opgeknapt aan u opleveren. Hierbij maakt het niet uit of u particulier bent een zakelijke klant, wij kijken altijd samen met u naar de haalbaarheid van uw wensen en eisen. Mocht er iets niet haalbaar zijn, dan geven wij u daar altijd deskundig advies over en kijken wij samen naar een gepaste oplossing. Zo weet u met ons als aannemer in ‘s-Gravenzande altijd waar u aan toe bent en wordt u betrokken bij het hele project. Indien u met onze aannemer in ‘s-Gravenzande gaat werken, dan kunnen wij voor een complete renovatie van hout- en schilderwerk zorgen, maar ook voor het volledig afschilderen van uw pand. Daarnaast bent u bij onze aannemer in ‘s-Gravenzande verzekerd van:

  • Duurzaam resultaat
  • Volledige aandacht voor uw klus
  • Betrouwbaarheid en persoonlijke service
  • Deskundig advies
  • Een duidelijke prijsindicatie

Voordat wij met uw pand aan de slag gaan, gaan wij eerst met u in gesprek. Hierbij kijken wij ook naar de werkzaamheden die aan uw pand verricht moeten worden en geven wij van hieruit een prijsindicatie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent als u onze aannemer in ‘s-Gravenzande inhuurt voor uw klus. Nadat wij alle werkzaamheden doorlopen hebben, spreken wij een termijn af waarin uw klus geklaard moet zijn. Daarna gaan wij direct aan de slag met onze werkzaamheden. Doordat wij alle werkzaamheden van u overnemen,  hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de verbouwing. Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Zo heeft u aan het einde een pand waar u trots op bent, tegen de beste prijs en de minste zorgen. Maak daarom snel een afspraak om uw verbouwing te bespreken en profiteert direct nog.

Wij blijven ons ontwikkelen

Adriaan Storm Vastgoedonderhoud is uw specialist op het gebied van verbouwing en renovatie. Als schilder staan wij voor hoogwaardige kwaliteit met een persoonlijke benadering. Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij al jaren tevreden klanten hebben aan het eind van onze werkzaamheden. Wij denken graag met u mee bij uw wensen en eisen, geven u deskundige adviezen en gaan altijd betrouwbaar te werk. U kunt na afloop ook een klanttevredenheidsenquête invullen, zodat wij weten of wij het werk geheel naar behoren hebben gedaan en hoe wij ons kunnen blijven ontwikkelen. Heeft u nog vragen, behoefte aan advies of wilt u een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek voor een prijsindicatie? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://adriaanstorm-vastgoedonderhoud.nl. U kunt hier ook het contactformulier invullen. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen en uw vragen te beantwoorden. Wij hopen samen met u uw verbouwing tot het gewenste resultaat te brengen.