Als je kiest voor door Argentinië reizen, dan zul je een ‘once in a lifetime experience’ opdoen! Natuurlijk is het zo dat er op onze wereld heel veel verschillende landen zijn die een prachtige reisbestemming vormen. Maar er zijn weinig landen die zo gevarieerd zijn als dit land! Dit komt doordat het een heel groot en vooral een heel uitgestrekt land is. Het loopt van het midden van het Zuid-Amerikaanse continent tot het uiterste zuidelijke puntje ervan. Dit betekent dat je dan ook heel veel verschillende soorten klimaatzones tegenkomt als je door Argentinië reizen gaat. In het noorden vind je er regenwoud, terwijl je in het zuiden gletsjers kunt vinden. In het oosten vind je er stranden, terwijl je in het westen op bergketens stuit. Zo heeft het dus echt alles te bieden waar jij, wat landschappen betreft, maar naar op zoek kunt zijn. Het ruige zuiden is een belevenis op zich, maar dat geldt net zo goed voor het tropische noorden en voor de woestijnachtige gebieden. Door Argentinië reizen betekent dus echt van het ene uiterste in het andere vallen. Het land leer je dan ook pas echt goed kennen als je kiest voor een rondreis, alleen dan kun je de verschillende gebieden immers echt ervaren.

Door cultureel Argentinië reizen

De prachtige natuur is één reden om te kiezen voor door Argentinië reizen, maar dit deel van de wereld heeft maar te bieden dan alleen maar wonderschone landschappen! Ook op cultureel gebied valt hier genoeg te beleven. In de steden kun je bijvoorbeeld genieten van prachtige architectuur, maar ook kun je er uiteraard fantastisch shoppen en bezoekjes brengen aan interessante musea en andere bezienswaardigheden. Naar Argentinië reizen betekent uiteraard ook een kennismaking met de tango, of je hier nu alleen maar naar kijkt of dat je zelf voorzichtige eerste stappen op dit gebied waagt. En vergeet ook vooral niet te genieten van de plaatselijke eetcultuur, ook dit is de moeite van het ontdekken meer dan waard! Niet alleen de steden zijn interessant als het op cultuur aankomt, ook de dorpen en zelfs de uitgestrekte vlaktes, waar bijna geen bewoning te vinden is, hebben natuurlijk hun heel eigen culturele eigenschappen. Het is dan ook zeker interessant om ook hier een bezoek aan te brengen. Door Argentinië reizen betekent dus ook een kennismaking met heerlijk eten, prachtige dansen, mooie bezienswaardigheden en diverse culturen!

Maak een fantastische rondreis!

Wat voor bezienswaardigheden kun je nu verwachten als je door Argentinië reizen gaat? Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan:

  • de gletsjer Perito Moreno
  • de Iguazu watervallen
  • Mount Fitz Roy

Maar zoals gezegd is het natuurschoon niet de enige trekpleister, ook bijvoorbeeld Buenos Aires is prachtig om te bezoeken. Naar Zuid-Amerika op vakantie gaan, is natuurlijk niet iets wat je heel vaak in je leven zult doen. Je moet er immers lang voor in het vliegtuig zitten en dit doet de kosten vaak behoorlijk stijgen. Als je naar Argentinië reizen gaat, dan wil je daarom ook zeker weten dat je een reis maakt die helemaal bij jou past. Je wilt meteen alles zien wat je graag in dit land zou willen ontdekken. Bij reisorganisatie Atacama weten ze als geen ander wat de mooiste plekken zijn om te bezoeken en zij hebben op basis hiervan dan ook de prachtigste rondreizen voor jou samengesteld! Hun aanbod kun je vinden op Atacama.be. Wil je hier meer over weten, dan is contact opnemen met hen uiteraard altijd mogelijk! Daarnaast bieden zij ook met regelmaat informatieavonden aan, die jou de mogelijkheid geven om nog meer te weten te komen over hun Argentinië reizen!