Je zou denken dat je qua verhuisdozen gewoon een paar dozen nodig hebt waar je spullen in kunt doen. Vanuit dat perspectief is elke doos goed genoeg zolang deze groot genoeg is voor al je spullen. Dat is natuurlijk een misvatting, want je hebt verschillende spullen die je wilt inpakken en sommige van die spullen zijn kwetsbaarder dan andere. Verder heb je bijvoorbeeld te maken met lichte en zware spullen of dure en goedkope artikelen, Het zou dan ook raar zijn dat je 1 soort doos zou kunnen gebruiken voor al deze verschillende spullen. Je mag soms best een beetje generaliseren naar het algemene, maar in dit geval moet je rekening houden met de eigenschappen van de unieke individuele en specifieke spullen. Daarom heb je bijvoorbeeld dus dozen nodig met karton van verschillende diktes. De zware spullen kunnen niet worden vervoerd in kartonnen verhuisdozen met dun karton en een dunne bodem. Niet alleen is dat gevaarlijk voor de spullen zelf, maar ook de verhuisdozen zelf zullen de verhuizing niet overleven. Dat is natuurlijk zonde, want je kunt verhuisdozen heel goed opnieuw gebruiken. Het is dan ook jammer wanneer je de verkeerde dozen koopt en deze na 1 keer weg kunt gooien. Aan de andere kant is het ook zonde om de duurdere verhuisdozen te kopen, met dikker karton, voor de lichte en goedkope spulletjes. Natuurlijk zullen de verhuisdozen de verhuizing overleven, maar je had niet zulke dozen hoeven kopen voor die specifieke spullen. Het is uiteraard een optie om gewoon te kiezen voor alleen maar verhuisdozen gemaakt van het dikste karton, maar dat is onnodig. Je hebt immers te maken met kleding, bedlinnen, prullaria, verschillende accessoires die wel ruimte innemen maar niet zwaar zijn, et cetera. Al dit soort dingen kun je prima in de goedkoopste dozen kwijt. De duurdere varianten kun je bewaren voor je boekencollectie en andere zware spullen. Wellicht wil je ook je servies veilig vervoeren en ook daarvoor kun je dan de wat duurdere dozen gebruiken gemaakt van dikker karton. Gelukkig heb je bij verhuisdozenstore.be verschillende opties voor wat betreft verhuisdozen. Zo kun je kiezen voor karton met de volgende diktes: 

  • Enkelgolf 3 mm (tot 30 kg)
  • Dubbelgolf 5 mm (tot 50 kg)
  • Dubbelgolf 7 mm (tot 80 kg)

Je kunt via de site dus gemakkelijk de juiste dozen selecteren passende bij de artikelen die je wilt inpakken en vervoeren naar je nieuwe woning. Als je dat dus goed doet dan kun je de dozen nadien ook nog vele keren gebruiken. 

Bestel de verhuisdozen via de aanbiedingen

Als je meteen meerdere nodig hebt, dan kun je het beste een pakket betellen via een aanbieding. Op de site van verhuisdozenstore.be vind je namelijk verschillende aanbiedingen van volledige pakketten waardoor je flink kunt besparen. Mocht je er echter 1 of 2 extra nodig hebben, dan kun je deze ook gewoon individueel bestellen. Verder kun je bij de site ook terecht voor allerlei accessoires zoals: 

  • Verhuisdekens 
  • Matrashoezen
  • Verhuisstickers

Bestel eenvoudig online

Alles wat je wilt kopen kun je dus direct toevoegen aan de winkelwagen. Daarna kun je de bestelling ook online afronden en vervolgens krijg je alles uiteraard netjes thuis toegestuurd.